ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Εμείς είμαστε ο Σίνερ και η Ίντερ ο Τζόκοβιτς"

Ο Μάσιμο Αλέγκρι σε ντέρμπι της Serie A μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν | 22 Οκτωβρίου 2023
Ο Μάσιμο Αλέγκρι σε ντέρμπι της Serie A μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν | 22 Οκτωβρίου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Μάσιμο Αλέγκρι τόνισε πως η φετινή Serie A δεν είναι κούρσα μόνο μεταξύ της Ίντερ και της Γιουβέντους καθώς υπάρχει στο παιχνίδι και η Μίλαν, ενώ προχώρησε και σε έναν ιδιαίτερο παραλληλισμό της βέκια σινιόρα με τους νερατζούρι.

Η Ίντερ παρουσιάζεται από όλους ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του σκουντέτο όμως η Γιουβέντους όχι μόνο δείχνει ικανή να την δυσκολέψει αφάνταστα μέχρι το φινάλε αλλά μέχρι στιγμής είναι πρώτη στη βαθμολογία, έστω και με παραπάνω ματς.

Το απόγευμα του Σαββάτου (27/01, 19:00, COSMOTE SPORT 3 HD) η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι θα έχει μάλιστα την ευκαιρία να ανοίξει στους τέσσερις βαθμούς την απόστασή της από την Ίντερ, αν επικρατήσει εντός έδρας της Έμπολι, με τον προπονητή της "βέκια σινιόρα" να αναφέρεται στον αγώνα αλλά και στην κούρσα του τίτλου.

"Δεν είναι μάχη μόνο μεταξύ Ίντερ και Γιουβέντους, υπάρχει και η Μίλαν που μπορεί να ξαναμπεί στο κόλπο. Σε σχέση με πέρυσι έχουν μαζέψει περισσότερους πόντους και πέρασαν την άσχημη φάση τους.

Εμείς βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πώς φτάσαμε στην πρώτη θέση", τόνισε αρχικά ο Αλέγκρι, ο οποίος ερωτηθείς για το αν το δίδυμο Ίντερ-Γιουβέντους θυμίζει εκείνο του Σίνερ με τον Τζόκοβιτς (ο Ιταλός νίκησε τον Σέρβο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Australian Open), είπε:

"Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Σίνερ αλλά είναι ωραίο να βλέπεις τον Τζόκοβιτς. Εάν με υποχρεώσετε να πω ποιος μοιάζει σε ποιον, θα έλεγα πως εμείς είμαστε ο Σίνερ επειδή είμαστε νέοι και η Ίντερ είναι ο Τζόκοβιτς. Ας μην το λέμε όμως γιατί κάποιοι είναι ευαίσθητοι και μπορεί να προσβληθούν".

Όσον αφορά στην απόφαση του συναδέλφου του, Γιούργκεν Κλοπ, να αφήσει την Λίβερπουλ στο φινάλε της σεζόν, είπε: "Τους λόγους τους ξέρει εκείνος και τους εξήγησε. Σίγουρα δεν θα τερματίσει την καριέρα του αλλά θα κάνει άλλα πράγματα.

Έδειξε την αξία του σε Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ, κατακτώντας πολλούς τίτλους".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ