ΛΙΝΤΣ

Άλαρνταϊς: "Η Σίτι διαθέτει τις δύο κορυφαίες ομάδες της φετινής Premier League, με τον αριθμό παικτών που έχει"

Άλαρνταϊς: "Η Σίτι διαθέτει τις δύο κορυφαίες ομάδες της φετινής Premier League, με τον αριθμό παικτών που έχει"
PRINT SCREEN

Η Λιντς δεν μπόρεσε να κάνει το θαύμα στο "Έτιχαντ" στο ντεμπούτο του Σαμ Άλαρνταϊς, με τον έμπειρο προπονητή να στάζει πάντως μέλι για την Μάντσεστερ Σίτι και την ποιότητα του ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το γκολ του Ροντρίγκο στο 85ο λεπτό έβαλε ξανά στο ματς την Λιντς αφού μείωσε σε 2-1 απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι όμως το θαύμα δεν ολοκληρώθηκε, με τους πολίτες να κρατούν το πολύτιμο τρίποντο στο "Έτιχαντ" στον αγώνα των δύο ομάδων για την 35η αγωνιστική και τα παγώνια να μένουν στην 17η θέση.

Ο Σαμ Άλαρνταϊς δεν είχε πάντως παράπονο από τους παίκτες του στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας και στάθηκε στις καθυστερήσεις που υποχρέωσαν τους αντιπάλους τους να κάνουν στο φινάλε, με τον 68χρονο προπονητη να υποστηρίζει μάλιστα πως οι γαλάζιοι του Μάντσεστερ είναι από τις καλύτερες ομάδες που έχουν εμφανιστεί ποτέ στην Premier League.

"Όταν αναγκάζεις την Μάντσεστερ Σίτι να παίζει κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ στα τελευταία 5 με 10 λεπτά, τότε μπορείς να ελπίζεις... Η Μάντσεστερ Σίτι είναι τόσο καλή, είναι απίστευτη.

Ίσως η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών, με εξαίρεση την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κατέκτησε το τρεμπλ. Νομίζω ότι δεν έχουν απλά την καλύτερη ομάδα φέτος αλλά τις δύο καλύτερες ομάδες με τον αριθμό των παικτών που έχουν", τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

TAGS ΛΙΝΤΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ