ΛΙΝΤΣ

Άλαρνταϊς: "Είμαι το ίδιο καλός με τους Γκουαρδιόλα, Κλοπ και Αρτέτα"

Άλαρνταϊς: "Είμαι το ίδιο καλός με τους Γκουαρδιόλα, Κλοπ και Αρτέτα"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΙΝΤΣ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Σαμ Άλαρνταϊς άρχισε με εντυπωσιακό τρόπο τη θητεία του στην Λιντς, με τον 68χρονο προπονητή να τονίζει στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ότι είναι στο ίδιο προπονητικό επίπεδο με τους Πεπ Γκουαρδιόλα, Γιούργκεν Κλοπ και Μικέλ Αρτέτα.

Η διοίκηση της Λιντς πήρε την απόφαση να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Χάβι Γκράθια και να εμπιστευτεί τις τύχες της ομάδας στον Σαμ Άλαρνταϊς για να αναλάβει να την κρατήσει στην Premier League στα τέσσερα ματς που έχει να δώσει μέχρι το φινάλε και ο έμπειρος προπονητής φρόντισε με το καλημέρα να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα.

Αυτό το πέτυχε μέσω της πρώτης του συνέντευξης Τύπου ως προπονητής των παγωνιών, με τον 68χρονο, ο οποίος έχει περάσει μεταξύ άλλων από τις Έβερτον, Κρίσταλ Πάλας, Νιούκαστλ, Γουέστ Χαμ και εθνική Αγγλίας, να ξεκαθαρίζει πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος όπως οι Γκουαρδιόλα, Κλοπ και Αρτέτα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Ο κόσμος πιστεύει πως είμαι μεγάλος και απαρχαιωμένος. Αυτό απέχει απείρως από την πραγματιμότητα. Δεν υπάρχει κάποιος μπροστά από μένα όσον αφορά σε ποδοσφαιρικούς όρους. Ούτε ο Πεπ, ούτε ο Κλοπ, ούτε ο Αρτέτα.

Κάνουν αυτό που κάνουν και εγώ κάνω αυτό που κάνω. Από πλευράς γνώσεων, είμαι εκεί πάνω μαζί τους. Δεν λέω ότι είμαι καλύτερος από αυτούς, αλλά ότι είμαι το ίδιο καλός με εκείνους", είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ΛΙΝΤΣ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ