ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Αλαφούζος: "Ο Βοτανικός θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να έχει ένα μέλλον αντάξιο της ιστορίας του"

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, μετά την υπογραφή των συμβάσεων για την κατασκευή των εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, υποστήριξε πως το έργο της Διπλής Ανάπλασης θα βοηθήσει την ομάδα "να έχει ένα μέλλον αντάξιο της μεγάλης ιστορίας της".

Η 22η Μαΐου είναι ιστορική ημέρα για τον σύλλογο του Παναθηναϊκού, αφού υπογράφτηκαν οι συμβάσεις απ' όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για την κατασκευή των εγκαταστάσεων του "τριφυλλιού" στον Βοτανικό.

Από τη μεριά του, ο ισχυρός άνδρας των πράσινων, Γιάννης Αλαφούζος, υποστήριξε πως το έργο της Διπλής Ανάπλασης θα βοηθήσει την ομάδα "να έχει ένα μέλλον αντάξιο της μεγάλης ιστορίας της".

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννης Αλαφούζος: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που υπογράψαμε σήμερα τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου της Διπλής Ανάπλασης, που θα δώσει άλλη προοπτική στον Παναθηναϊκό, στον Ερασιτέχνη και στην ΠΑΕ. Θα έχουμε τις καλύτερες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα βοηθήσει ώστε η ομάδα μας να έχει ένα μέλλον αντάξιο με τη μεγάλη ιστορία και το παρελθόν του Παναθηναϊκού".

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ κ. Παναγιώτης Μαλακατές, τόνισε: "Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον μεγαλύτερο Σύλλογο της χώρας. Αφήνουμε πίσω αντεγκλήσεις και διχασμό και ενωμένοι όλοι μαζί προχωράμε για να παραλάβουμε τις πιο μεγάλες και σύγχρονες εγκαταστάσεις για να στεγάσουν τα όνειρά μας και τις φιλοδοξίες μας για έναν Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ, αλλά και η Λεωφόρος μας να θυμίζει πάντα στις επόμενες γενιές τη ρίζα μας. Ζήτω ο Παναθηναϊκός".

TAGS ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ