ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αλ Σαντ: "Ο Τσάβι είναι συγκεντρωμένος στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια"

Ο Τσάβι ως προπονητής της Αλ Σαντ
Ο Τσάβι ως προπονητής της Αλ Σαντ © 2019 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Η Αλ Σαντ με ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι ο Τσάβι έχει συμβόλαιο με την ομάδα για άλλα δύο χρόνια και ότι είναι πλήρως συγκεντρωμένος με τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Το όνομα του Τσάβι παίζει έντονα για την αντικατάσταση του Ρονάλντο Κούμαν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τους μπλαουγκράνα. Μάλιστα στην Ισπανία ανέφεραν ότι ο Τσάβι θα κοουτσάρει την ομάδα στο παιχνίδι με τη Θέλτα, στις 6 Νοεμβρίου.

Ωστόσο η Αλ Σαντ με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι ο Τσάβι έχει συμβόλαιο με την ομάδα για άλλα δύο χρόνια και ότι είναι πλήρως συγκεντρωμένος με τις υποχρεώσεις του στην ομάδα. Ο στόχος της είναι να μείνει στην κορυφή και να υπερασπιστεί τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Αλ Σαντ: "Σε απάντηση των όσων κυκλοφόρησαν πρόσφατα, η διοίκηση της Αλ Σαντ επιβεβαίωνει ότι ο Τσάβι έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την ομάδα και είναι πλήρως συγκεντρωμένος στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, να μείνουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος και να υπερασπιστούμε τον τίτλο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ