ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Αλ Νασρ: Θέλει να κάνει το "κόλπο γκρόσο" με αρπαγή του Γκριεζμάν από την Ατλέτικο

Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τη φανέλα της Ατλέτικο σε αγώνα της La Liga απέναντι στην Μπαρτσελόνα | 8 Ιανουαρίου 2023
Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τη φανέλα της Ατλέτικο σε αγώνα της La Liga απέναντι στην Μπαρτσελόνα | 8 Ιανουαρίου 2023 @2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει ρήτρα αποδέσμευσης 25 εκατομμυρίων ευρώ με την Ατλέτικο αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για την Αλ Νασρ, με την ομάδα του Ρονάλντο να συναντιέται με τους εκπροσώπους του Γάλλου φορ θέλοντας να κλείσει ένα τεράστιο deal.

O Κριστιάνο Ρονάλντο μετακόμισε πριν μερικούς μήνες στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Νασρ και η κίνηση αυτή δεν ήταν η μοναδική αλλά η πρώτη από τις πολλές που θα ακολουθούσαν και θα δημιουργούσαν νέα δεδομένα στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη.

Οι Σαουδάραβες φιλοδοξούν να χτίσουν ένα δυνατό πρωτάθλημα όπου η κάθε ομάδα τους θα έχει 3-4 μεγάλα ονόματα από την Ευρώπη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι προτάσεις να πέφτουν βροχή σε συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου, με τα λεφτά να είναι πολλά και τον δίαυλο επικοινωνίας να έχει ήδη ανοίξει.

Οι αποδείξεις πολλές, με τον Καρίμ Μπενζεμά και τον Ενγκολό Καντέ για παράδειγμα να μετακομίζουν στην πρωταθλήτρια Αλ Ιτιχάντ και τον Ρούμπεν Νέβες να πηγαίνει στην Αλ Χιλάλ, την ώρα που πολλά μεγάλα ονόματα της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς έχουν αρχίσει να πολιορκούνται για να κάνουν μία μεγάλη αλλαγή στην καριέρα τους.

Το τελευταίο μάλιστα όνομα που μπήκε στη λίστα για να δώσει κύρος κα αίγλη στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι ο Αντουάν Γκριεζμάν, με τον δημοσιογράφο Σάντι Άουνα να αποκαλύπτει πως η Αλ Νασρ τον έβαλε στο μάτι και για αυτό μάλιστα ταξίδεψαν στο Λονδίνο διοικούντες τον σύλλογο για να συζητήσουν με τους εκπροσώπους του 32χρονου Γάλλου για την απόκτησή του.

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως η ρήτρα του παίκτη είναι στα 25 εκατομμύρια ευρώ και σε περίπτωση που καλυφθεί από την Αλ Νασρ είναι πιθανό να φέρει μία μεγάλη ανακούφιση στην Ατλέτικο, που αντιμετωπίζει αρκετές οικονομικές δυσκολίες το τελευταίο διάστημα.

Βέβαια, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί και η στάση του παίκτη, με τον Γκριεζμάν να προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην La Liga με τους ροχιμπλάνκος, με 15 γκολ και 17 ασίστ σε 38 αγώνες της La Liga, και να είναι αναγεννημένος, αλλά να γνωρίζει επίσης ότι του μένουν λίγα χρόνια ακόμη μπροστά του για να υπογράψει ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Ο ίδιος έχει δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στο ΜLS, όμως δεν αποκλείεται αν η Αλ Νασρ συνεχίσει την πίεσή της η αναχώρησή του από την Ευρώπη να γίνει νωρίτερα και μάλιστα προς άλλο προορισμό από εκείνον που είχε οραματιστεί για το φινάλε της καριέρας του.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ