ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Αλ Νασρ: Ο Φερνάντο Ιέρο αναλαμβάνει καθήκοντα αθλητικού διευθυντή στην ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Spain head coach Fernando Hierro gestures as he watches his side play during the round of 16 match between Spain and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φερνάντο Ιέρο ως προπονητής της Εθνικής Ισπανίας © 2028 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φερνάντο Ιέρο ετοιμάζεται να συναντήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, στην οποία θα εκτελεί χρέη αθλητικού διευθυντή.

Η Αλ Νασρ συμφώνησε με τον Φερνάντο Ιέρο προκειμένου ο Ισπανός πρώην αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης να αποτελέσει τον επόμενο αθλητικό διευθυντή της ομάδας.

Ο 56χρονος έχει ήδη προϋπηρεσία σε αυτό το πόστο με την Μεξικάνικη Τσίβας, από την οποία αποχώρησε τον προηγούμενο μήνα δημιουργώντας το απαραίτητο παράθυρο για τον σύλλογο να ενεργήσει.

Σημειώνεται επίσης, πως η Αλ Νασρ είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν να πείσει τον άλλοτε προπονητή της Εθνικής Ισπανίας να συμφωνήσει, όμως η βελτιωμένη πρόταση που κατατέθηκε ήταν αρκετή για να επιτευχθεί η συμφωνία.

Ο Ιερό έπαιξε στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 1989-2003, έχοντας 601 συμμετοχές με τους Λος Μπλάνκος" και σκοράροντας 127 γκολ ως κεντρικός αμυντικός και ανασταλτικός μέσος και πλέον θα συνυπάρξει με τον Πορτογάλο πρώην σταρ της "Βασίλισσας" και από κοινού θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις προκειμένου ο σύλλογος να κατακτήσει τα πολυπόθητα τρόπαια.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ