ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Αλ Κελαϊφί: "Θέλω να μείνει ο Εμπαπέ, η Παρί είναι η καλύτερη ομάδα για εκείνον"

Ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου | 5 Ιουλίου 2023
Ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου | 5 Ιουλίου 2023 @2023 AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Η Παρί δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον Κιλιάν Εμπαπέ και αυτό το ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στο RMC ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, τονίζοντας πως οι Παριζιάνοι είναι η ομάδα που προσφέρει τα πάντα σε αθλητικό επίπεδο στον 24χρονο Γάλλο σούπερ σταρ.

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών φέρνουν τον Κιλιάν Εμπαπέ ολοένα και πιο κοντά στην Ρεάλ, ομάδα που τον φλερτάρει επίμονα εδώ και μία διετία, με τους ανθρώπους της Παρί να μην είναι πάντως διατεθειμένοι να πετάξουν λευκή πετσέτα και να τον αποχαιρετήσουν έτσι απλά.

Αυτό φρόντισε να καταστήσει σαφές ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, με τον πρόεδρο των Παριζιάνων να παραχωρεί συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "RMC" τονίζοντας την έντονη επιθυμία του να κρατήσει τον παίκτη.

"Φυσικά και θέλω να μείνει ο Εμπαπέ, αυτό είναι σίγουρο. Για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και ο καλύτερος σύλλογος για τον Κιλιάν είναι η Παρί. Είναι στο κέντρο των πάντων και είναι ο παίκτης κλειδί για το πλάνο μας", δήλωσε με νόημα.

Όσον αφορά στην επιθυμία του έρθει σε συμφωνία με τον δήμο Παρισίου για να αποκτήσει η Παρί την κυριότητα του "Παρκ ντε Πρενς" αλλά και το μπρα ντε φερ του με τον δήμαρχο, Νταβίντ Μπεγιάρν, μετά από σειρά αρνητικών σχολίων του για το Κατάρ, δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει τα βέλη του λέγοντας τα εξής:

"Δεν θέλει να αγοράσουμε το στάδιο επειδή είμαστε από το Κατάρ και επειδή είμαστε Άραβες. Αυτό είναι πολύ σοβαρό".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ