ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Αλ Κελαϊφί: "Ο Νεϊμάρ είναι θρύλος της Παρί"

Ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ αλ Κελαϊφί, κατά την παρουσίαση του Νεϊμάρ στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 5 Αυγούστου 2017
Ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ αλ Κελαϊφί, κατά την παρουσίαση του Νεϊμάρ στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 5 Αυγούστου 2017 © 2017/KAMIL ZIHNIOGLU/AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ αλ Κελαϊφί, αποκάλεσε "θρύλο" του συλλόγου τον Νεϊμάρ, ύστερα από την πώλησή του στην Αλ Χιλάλ.

Ο Νεϊμάρ άφησε την Παρί έπειτα από έξι χρόνια, 173 συμμετοχές, 118 γκολ και 77 ασίστ, αφού πουλήθηκε στην Αλ Χιλάλ και ανακοινώθηκε την Τρίτη.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ παραμένει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με 222.000.000 ευρώ κόστος και έπειτα από πέντε πρωταθλήματα και έναν τελικό Champions League μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των Γάλλων, Νασέρ αλ Κελαϊφί, αποχαιρέτησε τον 31χρονο διεθνή επιθετικό με μία δήλωση.

"Είναι φυσικά δύσκολο να πούμε αντίο σε έναν θρύλο του συλλόγου, που ο Νεϊμάρ θα είναι για πάντα. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τη μέρα που ήρθε στην Παρί, ούτε τι έφερε στον σύλλογο και στο πρότζεκτ κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ετών. Ζήσαμε εκπληκτικές στιγμές και ο Νεϊμάρ πάντα θα αποτελεί μέλος της ιστορίας μας. Θέλω να τον ευχαριστήσω, όπως και την οικογένειά του. Εύχομαι στον Νεϊμάρ το καλύτερο για το μέλλον και για τις επόμενες περιπέτειές του".

Ο Νεϊμάρ είχε συμβόλαιο μέχρι το 2025 στην Παρί, ωστόσο ζήτησε να αποχωρήσει και ο σύλλογος δεν του έφερε εμπόδια, αφού η σχέση των δύο πλευρών είχε ραγίσει εδώ και πολύ καιρό.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΝΕΪΜΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ