ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Αλ Κελαϊφί: "Απέρριψα τα 180 εκατ. της Ρεάλ για τον Εμπαπέ γιατί ήξερα ότι θα μείνει"

Ο πρόεδρος της Παρί, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, στην κλήρωση του Champions League στην Κωνσταντινούπολη
Ο πρόεδρος της Παρί, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, στην κλήρωση του Champions League στην Κωνσταντινούπολη © 2021 EMRAH GUREL/AP IMAGES

Ο Νασέρ αλ Κελαϊφί μίλησε στη Marca για τον Κιλιάν Εμπαπέ και τις αποτυχημένες προσπάθειες της Ρεάλ να τον πάρει απο την Παρί.

Ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ αλ Κελαϊφί, μίλησε στο ραδιόφωνο της Marca και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον... ελέφαντα στο δωμάτιο, τον Κιλιάν Εμπαπέ και τη μάχη που έδωσαν οι Γάλλοι με τη Ρεάλ για τον 23χρονο σούπερ σταρ.

Ο Καταριανός παράγοντας εξήγησε μεταξύ άλλων ότι ήταν βέβαιος για την παραμονή του διεθνή Γάλλου επιθετικού: "Απέρριψα τα 180.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι από τη Ρεάλ επειδή γνώριζα ότι ο Κιλιάν ήθελε να παραμείνει στην Παρί. Τον γνωρίζω καλά, ξέρω τι θέλει αυτός και η οικογένειά του και δεν μετακινούνται για τα λεφτά. Επέλεξε να αγωνιστεί εδώ για την πόλη του, το σύλλογό του, τη χώρα του και το αθλητικό πρότζεκτ του. Στο μυαλό του έχει μόνο να παίζει και να κερδίζει".

Από εκεί και πέρα, ρωτήθηκε για το ζήτημα του προπονητή, χωρίς να θέλει να επιβεβαιώσει την απόλυση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ωστόσο διέψευσε ότι υπάρχει περίπτωση να τον διαδεχθεί ο Ζινεντίν Ζιντάν: "Θα τα πούμε στην ώρα τους. Θέλω απλά να ξεκαθαρίσω ότι μου άρεσε ο Ζιντάν ως παικτης και μου αρέσει ως προπονητής, αλλά ποτέ δεν μιλήσαμε άμεσα ή έμμεσα μαζί του".

Τέλος, για την κόντρα της Παρί με τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, η οποία έχει φτάσει μέχρι τα δικαστήρια, απάντησε: "Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε διότι γνωρίζουμε πως μπορούμε να το κάνουμε. Δεν είναι το στιλ μας να μιλάμε για άλλα πρωταθλήματα, συλλόγους ή ομοσπονδίες. Δεν δίνουμε μαθήματα και δεν θα επιτρέψουμε σε κάποιον να μας δώσει. Κάθε χρόνο τα ίδια. Θα συνεχίσουμε να χτίζουμε το πρότζεκτ".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ LIGUE 1 ΖΙΝΕΝΤΙΝ ΖΙΝΤΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ