ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Αλ Φατέχ - Αλ Νασρ 2-2: Ο Ρονάλντο με γκολ στο 90+3' έδωσε τον βαθμό κόντρα στη μαχητική ομάδα του Δώνη

Ο Ρονάλντο στη διάρκεια του αγώνα Αλ Φατέχ - Αλ Νασρ
Ο Ρονάλντο στη διάρκεια του αγώνα Αλ Φατέχ - Αλ Νασρ PRINT SCREEN

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90+3' έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Αλ Νασρ κόντρα στην Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη, που έβαλε δύσκολα στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.

Η Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη υποδέχθηκε την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 2-2, χάρη στο γκολ του Πορτογάλου σούπερ σταρ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Τέγιο άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό, με τον Ταλίσκα να ισοφαρίζει στο 42' και τον Ρονάλντο να έχει δοκάρι λίγο αργότερα. Στο 58' ο Μπεντέμπκα έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους και ο CR7 πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 90+3'.

Κάπως έτσι η Αλ Φατέχ του Έλληνα προπονητή έφτασε τους 22 πόντους και βρίσκεται στην 6η θέση.

Από την άλλη, η ομάδα του Ρονάλντο βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος με 34 βαθμούς.

Το ματς

Η Αλ Νασρ ξεκίνησε έχοντας την κατοχή της μπάλας, ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό. Ο Τέγιο έκανε το σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η φάση προήλθε από την αδυναμία του κίπερ της Αλ Νασρ να μπλοκάρει.

Οι φιλοξενούμενοι κυκλοφορούσαν και μετά το γκολ της Αλ Φατέχ, με τους γηπεδούχους να έχουν κάποιες εκλάμψεις υπεροχής, όπως και καλή στιγμή με τον Σαντανέ στο 26ο λεπτό. Οι παίκτες της Αλ Νασρ έψαχναν συνεχώς τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο CR7 βρήκε δίχτυα στο 24', όμως ήταν εκτεθειμένος, ενώ στο 35' αστόχησε σε σχεδόν κενή εστία, έπειτα από το δοκάρι του Ταλίσκα. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα ήταν εκείνος που ισοφάρισε στο 42ο λεπτό. Ο Κόναν έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, με τον Ταλίσκα να πλασάρει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 45+1' ο Κριστιάνο είχε την ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Ο Γκανέμπ τον τροφοδότησε, αλλά το σουτ του Πορτογάλου σούπερ σταρ μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πήρε ξανά προβάδισμα στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης. Έπειτα από ένα γύρισμα στην περιοχή από τα δεξιά, ο Μπεντέμπκα έκανε το πλασέ στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ.

Η Αλ Φατέχ έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, ωστόσο προς το φινάλε οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό. Στο 88' ο Ταλίσκα είχε μεγάλη ευκαιρία, ενώ στις καθυστερήσεις για το 2-2. Στο 90+1' ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, με τον Ρονάλντο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ισοφαρίζει πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στη Σαουδική Αραβία.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Ταλίσκα είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για πάτημά του με τις τάπες στον αχίλλειο του αντιπάλου. Έτσι, το 2-2 έμεινε έως το φινάλε.

ΑΛ ΦΑΤΕΧ: Ρίνε, Αλζουμπαϊντί, Ντοχαΐμ, Σααντάνε, Μπουχουμαΐντ (62' Ναϊντί), Μπεντέμπκα, Πέτρος, Αλ Φουχαΐντ, Τέγιο (72' Αλγιασέμ), Αλ Κουλαΐφ (62' Οτμάν), Αλ Μπουραϊκάν

ΑΛ ΝΑΣΡ: Ρόσι, Αλ Γκανάμ, Αλ Αμρί, Αλ Ουτζάμι, Κόναν, Γκουστάβο, Αλκαϊμπάρι (65' Αλ Σουλαϊχέμ), Γαχία (65' Μασαρίποβ), Ταλίσκα, Γκραρέμπ (65' Μαρτίνες), Ρονάλντο

Δείτε την Game Night:

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ