ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλ Χιλάλ - Ίντερ Μαϊάμι 4-3: Φιλική ήττα για Μέσι και Σουάρες πριν το συναπάντημα με την παρέα του Ρονάλντο

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Αλ Χιλάλ | 29 Ιανουαρίου 2024
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Αλ Χιλάλ | 29 Ιανουαρίου 2024 @2024 AP IMAGES

Ο Μέσι είχε γκολ και ασίστ και ο Σουάρες βρήκε δίχτυα, όμως αυτό δεν έφτασε στην Ίντερ Μαϊάμι που ηττήθηκε με 4-3 από την Αλ Χιλάλ στο Ριάντ, σε φιλική αναμέτρηση πριν από το ραντεβού της με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τρεις ημέρες πριν από το πολυδιαφημισμένο ραντεβού με την Αλ Νασρ (01/02) όπου είναι πιθανό να έχουμε το επικό "Last Dance" μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο (δίνει αγώνα δρόμου για να ξεπεράσε ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στην γάμπα), η Ίντερ Μαϊάμι έπαιξε στο Ριάντ κόντρα στην Αλ Χιλάλ, με το φινάλε να την βρίσκει να γνωρίζει φιλική ήττα με 4-3.

Η ομάδα του Νεϊμάρ (τραυματίας) προηγήθηκε με 2-0 στα πρώτα 13 λεπτά, με τους Αμερικανούς να αντιδρούν και να μειώνουν σε 2-1 στο 34ο λεπτό με το πρώτο γκολ του Λουίς Σουάρες με τη φανέλα τους αλλά να δέχονται και τρίτο γκολ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, με τον Μίκαελ στο 44' (το πανηγύρισε αλά... Κριστιάνο Ρονάλντο).

Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Λιονέλ Μέσι και μέσα σε ένα λεπτό εξαφάνισε το αβαντάζ των Σαουδαράβων, μειώνοντας στο 54' σε 3-2 με εκτέλεση πέναλτι και βγάζοντας ασίστ στο 55' για το 3-3 από τον Ρουίθ, για να έρθει όμως στο 88' ο Μάλκομ και να χαρίσει τη νίκη στην Αλ Χιλαλ γράφοντας το τελικό 4-3 στο 88ο λεπτό.

Η σύνθεση της Ίντερ Μαϊάμι: Κάλεντερ, Γέντλιν, Άβιλες, Κρίβτσοφ (73' Μακβέι), Άλεν, Άλμπα, Γκρέσελ, Μπουσκέτς, Οτσόα (76' Γκρέγκορε), Σουάρες (76' Καμπάνα), Μέσι (88' Τέιλορ)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ