ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Αλ Χιλάλ - Αλ Νασρ 2-1: Λύγισε την ομάδα του Ρονάλντο και προκρίθηκε στον τελικό του Super Cup

Αλ Χιλάλ - Αλ Νασρ 2-1: Λύγισε την ομάδα του Ρονάλντο και προκρίθηκε στον τελικό του Super Cup

Η Αλ Χιλάλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στη μάχη της με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς επιβλήθηκε με 2-1 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Super Cup της Σαουδικής Αραβίας. Αποβολή με απευθείας κόκκινη στο 86' και νεύρα από τον CR7.

Το Αλ Χιλάλ - Αλ Ιτιχάντ θα είναι τελικά το ζευγάρι του φετινού τελικού στο Super Cup της Σαουδικής Αραβίας. Λίγες ώρες μετά από την επικράτηση της ομάδας του Καρίμ Μπενζεμά με 2-1 κόντρα στο σύνολο του Γιώργου Δώνη, έλαβε χώρα ο δεύτερος ημιτελικός στο Άμπου Ντάμπι, με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Αλ Χιλάλ να επικρατεί με το ίδιο σκορ (2-1) της Αλ Νασρ σε ένα ματς που τα είχε όλα στο δεύτερο μέρος.

Όχι μόνο γιατί σε αυτό το διάστημα σημειώθηκαν τα δύο γκολ των νικητών σε διάστημα 12 λεπτών (στο 61ο λεπτό ο Νταουσάρι με πλασέ και στο 72' ο Μάλκολμ με κεφαλιά) αλλά και επειδή λίγο πριν από το φινάλε αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κριστιάνο Ρονάλντο για αγκωνιά σε αντίπαλο, με το γκολ του Μανέ στο 90+9' να μην φτάνει στους τυπικά φιλοξενούμενους για να αποτρέψουν την ήττα και τον αποκλεισμό τους.

Τα γκολ της αναμέτρησης



TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ