ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ακυρώθηκε γκολ με VAR επειδή ο τερματοφύλακας έπαιξε τη μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής και στη συνέχεια δέχτηκε γκολ-φάουλ

Ακυρώθηκε γκολ με VAR επειδή ο τερματοφύλακας έπαιξε τη μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής και στη συνέχεια δέχτηκε γκολ-φάουλ

Απίθανη φάση σε αγώνα για το πρωτάθλημα Αργεντινής, με το VAR να ακυρώνει γκολ της Ουρακάν επειδή ο τερματοφύλακας έπαιξε τη μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής στην αρχή της φάσης και στη συνέχεια δέχτηκε γκολ από φάουλ στο 94'.

Στην εποχή του VAR έχουμε δει τρομερά σκηνικά να συμβαίνουν και είναι σίγουρο ότι θα δούμε ακόμα πιο αξιοπερίεργα στο μέλλον. Στον αγώνα της Ουρακάν με τη Μπαράκα για το πρωτάθλημα Αργεντινής συνέβη μια απίστευτη φάση, όπου προφανώς χωρίς τη χρήση της τεχνολογίας δεν θα συνέβαινε ποτέ. Όμως, πλέον εξετάζονται και φάσεις που κανείς δεν θα περίμενε.

Στο 88' ο τερματοφύλακας της Ουρακάν έπαιξε τη μπάλα γρήγορα με το χέρι, βγήκε αντεπίθεση και η ομάδα του σκόραρε το 2-1 που θα της έδινε πιθανότατα τη νίκη. Αμ δε... Η φάση εξετάστηκε και ο γκολκίπερ είχε τα χέρια του εκτός περιοχής την στιγμή που θα άφηνε τη μπάλα. Έτσι, λοιπόν, το γκολ δεν μέτρησε, δόθηκε φάουλ για τη Μπαράκα και μάλιστα σκόραρε εκείνη στο 94', φτάνοντας σε μια ανέλπιστη νίκη.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL VAR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ