”Ακατάδεκτοι” οι Τούρκοι να παίξουν με Καλλονή

Βλάχος, Θαλής Θεοδωρίδης
INTIME SPORTS
Φιλικό έψαχνε να δώσει όλο αυτό το διάστημα η Καλλονή, που δεν είχε επίσημα παιχνίδια στο πρόγραμμα, αλλά οι επαφές σε Ελλάδα και Τουρκία δεν έφεραν καρπούς.
Μάταια έψαχνε να ”κλείσει” φιλικό ο Βαγγέλης Βλάχος στην Καλλονή. Για τεστ με τον συντοπίτη Αιολικό ούτε λόγος (οι δύο ομάδες είναι στα ”μαχαίρια”), ενώ έγιναν επαφές με ομάδες της Τουρκίας, με μερικές από τις οποίες η ΑΕΛΚ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.
Ούτε με κάποια από αυτές, ωστόσο, κατέστη εφικτό να επέλθει συμφωνία, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λέσβου να προχωρήσουν με προπονήσεις, αλλά και να παίξουν με την Κ20. Υπενθυμίζεται ότι παιχνίδι για την 30ή αγωνιστική της Superleague δεν είχε η ΑΕΛΚ, μια και στο πρόγραμμα ήταν το ματς με τη Νίκη Βόλου.
Follow me on Twitter: Dimitris Samolis