ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αϊτόρ: "Παλέψαμε τη Βιγιαρεάλ, παλέψαμε ενωμένοι σαν ομάδα"

EUROPA LEAGUE 2023-2024 /  -
EUROPA LEAGUE 2023-2024 / - EUROKINISSI SPORTS

Ο Αϊτόρ μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Βιγιαρεάλ και επεσήμανε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να μείνουν στα θετικά.

Αν άφησε πίσω της κάποια "θετικά" στοιχεία η χθεσινοβραδινή (30/11) ήττα του Παναθηναϊκού απ’ τη Βιγιαρεάλ με 3-2 στο "Estado de la Ceramica", αυτό ήταν σίγουρα η πλήρης ενσωμάτωση και η αγωνιστική "επιστροφή" του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στην ενδεκάδα του "τριφυλλιού".

Ο Καταλανός εξτρέμ πατάει πλέον πολύ γερά στα πόδια του μετά την επέμβαση στον χιαστό του αριστερού γονάτου του την περασμένη χρονιά που τον πήγε τόσο πίσω κι έκανε ένα πραγματικά πολύ "γεμάτο" παιχνίδι απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Κέρδισε το πέναλτι με το οποίο μείωσε σε 3-1 ο Παναθηναϊκός, σκόραρε στο 58’, αλλά για... εκατοστά (όπως και στην Καισαριανή) ήταν εκτεθειμένος και το γκολ που πέτυχε δεν μέτρησε και είχε την ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 70’ από το γύρισμα του Ιωαννίδη, για να μειώσει σε 3-2, πριν σκοράρει λίγο αργότερα ο Έλληνας φορ.

Ο Καταλανός μεσοεπιθετικός είναι πλέον (ξανά) εδώ κι ο ίδιος σε δηλώσεις του στους Έλληνες απεσταλμένους, έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια:

"Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και να κάνουμε το 3-3, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Τα δώσαμε όλα. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, επειδή παλέψαμε ενωμένοι σαν ομάδα. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά πράγματα. Να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με θετική διάθεση" τόνισε αρχικά ο Αϊτόρ και πρόσθεσε για το τι κρατάει ο Παναθηναϊκός απ’ αυτό το παιχνίδι:

"Μένω στα θετικά. Παίξαμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και τους βάλαμε δύσκολα. Σημειώσαμε ένα γκολ το οποίο λόγω VAR ακυρώθηκε, αφού υπήρξε οφσάιντ. Κάναμε τα πράγματα δύσκολα για μία σημαντική ομάδα".

Όσο για το πώς αισθάνεται ο ίδιος σ’ αυτή την περίοδο της επιστροφής του; "Είμαι καλά. Πρέπει να προετοιμαστούμε την Κυριακή (3/12) για το σημαντικό παιχνίδι που έχουμε απέναντι στον ΟΦΗ. Είναι μία δυνατή ομάδα με πολύ ενέργεια. Πρέπει να κάνουμε το παν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ