ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αϊτόρ: "Δώσαμε και την ψυχή μας, δουλεύουμε σαν οικογένεια"

Ο Αϊτόρ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε
Ο Αϊτόρ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε INTIME SPORTS

Ο Αϊτόρ δήλωσε στη NOVA αμέσως μετά το ματς ότι ο Παναθηναϊκός έκανε κατάθεση ψυχής, ενώ ο ίδιος και η ομάδα του δουλεύουν σαν οικογένεια και γι' αυτό πέτυχαν το έξι στα έξι.

Ο Αϊτόρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας και τα δύο τέρματα του τριφυλλιού. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς ανέφερε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής, ενώ το "έξι στα έξι" είναι ομαδική δουλειά και προσπάθεια, ενώ υπάρχει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αϊτόρ αμέσως μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στη NOVA: Για το ματς: "Η αλήθεια είναι ότι είναι σημαντική νίκη. Πήραμε τρεις βαθμούς και ένα μαξιλάρακι ασφαλείας απέναντι στους άλλους αντιπάλους. Ήρθαμε εδώ για τη νίκη και την πήραμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να πηγαίνουμε για τη νίκη σε κάθε ματς".

Για το πρώτο μέρος: "Στο πρώτο μέρος, όντως υπήρχε πίεση και δυσκολία. Δεν καταλάβαμε το παιχνίδι. Στην ανάπαυλα ο προπονητής μας είπε τι να διορθώσουμε. Οι αντίπαλοι μας άφησαν χώρο στην πλάτη της ά,υμνας. Κοιτάξαμε να πιέσουμε ψηλά και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, κάτι που πήραμε".

Για το αν είναι νίκη τίτλου: "Όχι ακόμα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτή η νίκη είναι όλη της ομάδας. Άφησε την υψχή της στον αγνωιστικό χώρο. Από εδώ και πέρα θα κοιτάμε καθημερινά να δουλεύουμε για να συνεχίσουμε με το ίδιο μοτίβο".

Για το αν έκανε την καλύτερη εκκίνηση στην καριέρα του: "Νομίζω ότι ναι. Ποτέ δεν έχω βάλει τόσα γκολ στη ζωή μου, στην καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος γιατί βοηθώ την ομάδα μου. Όλα αυτ'α τα αποτελέσματα είναι ομαδική δουλειά. Αν δεν το κάναμε όλοι μαζί δεν θα το καταφέρναμε. Δουλεύουμε σαν οικογένεια".

Για το αν ήταν εντολή του Γιοβάνοβιτς να αλλάξει πλευρά: "Ο προπονητής είχε διαβάσει τον ΠΑΟΚ. Ήξερε τι επρόκειτο να συμβεί. Δεξιά αρχικά έπαιξε ο Μπερνάρ και το έκανε γιατί δεν ήταν έτοιμος ο Παλάσιος. Εκεμταλλευθήκαμε τον χώρο που άφηνε ο ΠΑΟΚ στην πλάτη της άμυνάς του. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Σήμερα απλά κάναμε ό,τι μας είπε ο Γιοβάνοβιτς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ