GREXIT

Αισιόδοξος ο Κοντονής, αύριο (13/5) περιμένει απάντηση

Αισιόδοξος ο Κοντονής, αύριο (13/5) περιμένει απάντηση

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, σε ημερίδα για την οπαδική βία εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι δεν θα υπάρξει Grexit, εκνευρίστηκε με τις διαρροές που υπήρξαν, ενώ έριξε τις... σπόντες του στην ΕΠΟ.

Ο ΠΣΑΤ, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα "Η πρόληψη και αντιμετώπιση της οπαδικής βίας", όπου το παρών έδωσε και ο Σταύρος Κοντονής

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού εξέφρασε την αισιοδοξία του πως δεν θα υπάρξει ποδοσφαιρικό Grexit, ανέφερε πως την Τετάρτη (13/5) αναμένεται να υπάρξει απάντηση από την πλευρά των ξένων Συνομοσπονδιών σχετικά με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, ενώ τον εκνεύρισαν οι διαρροές που υπήρξαν περί δεδομένης ποδοσφαιρικής "απομόνωσης" μέσω FIFA. Συν τις άλλοις, για μια ακόμη φορά έδειξε την ικανοποίησή του για το ότι το νομοσχέδιο έτυχε μεγάλης πλειοψηφίας στη Βουλή, ενώ κατέληξε πως η Κυβέρνηση δεν δέχεται απειλητικά τελεσίγραφα.

Από 'κει και πέρα, έριξε τα... καρφιά του στην ΕΠΟ, αναφέροντας: "Τις τελευταίες ημέρες έχουμε διαπιστώσει ότι Έλληνες παράγοντες έχουν λειτουργήσει και παρεμβαίνουν στις διεθνείς ομοσπονδίες για την αποβολή των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα ήθελα να σας πω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως αν συμβεί οτιδήποτε προς αυτήν την κατεύθυνση, οι πρώτοι που θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεων τους είναι αυτοί οι κύριοι που πλέον θα συζητούν με την Κυβέρνηση χωρίς τη διεθνή προστασία".

Η τοποθέτηση του Πανούση

Όσο για τον Γιάννη Πανούση, ο οποίος επίσης βρέθηκε στην ίδια Ημερίδα, μεταξύ άλλων ανέφερε τους τρεις παράγοντες που συντηρούν τη βία και είναι το οργανωμένο έγκλημα, η εγχώρια μπαχαλοκρατία και τα υπολείμματα των οπαδικών στρατών. Επίσης, είπε ότι οι οπαδοί δεν προστατεύουν πλέον την φανέλα της ομάδας τους, αλλά οικονομικά συμφέροντα.

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ