SUPER LEAGUE 2

Αιολικός - Λεβαδειακός 0-3: Άλμα ανόδου με τριάρα στη Μυτιλήνη

Αιολικός - Λεβαδειακός 0-3: Άλμα ανόδου με τριάρα στη Μυτιλήνη
Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που πέτυχαν κόντρα στον Αιολικό INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός έκανε ένα ακόμα βήμα ανόδου, καθώς πέρασε από τη Μυτιλήνη επικρατώντας 3-0 του Αιολικού με δύο γκολ από το πρώτο μέρος και το πέναλτι του Μπαΐροβιτς στο 89'.

Ο Λεβαδειακός πέτυχε την έκτη διαδοχική του νίκη στη Super League 2, καθώς αυτή τη φορά πέρασε με τριάρα από τη Μυτιλήνη, επικρατώντας 3-0 του Αιολικού.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πήρε το προβάδισμα στο σκορ χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λούκας Πολέτο. Ο Τσιριγώτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 στο 45+2', λίγο πριν από την εκπνοή του ημιχρόνου.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπαΐροβιτς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 89'. Ο Λεβαδειακός ανέβηκε στους 45 και το +6 από την ΑΕΛ με τον ίδιο αριθμό αγώνων. Ο Αιολικός παρέμεινε στους 16 και τη 10η θέση.

Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Ντόκιτς, Γιόκε, Ενομό, Ιγκνιάτοβιτς, Καρανίκας, Κριμιτζάς (76′ Καγκελίδης), Σρνιτς (46′ Τριανταφυλλάκος), Σαραντίδης (68′ Μουχάλης), Ουνγιαλίδης, Ζιβοΐνοβιτς (56′ Μπαλογιάννης), Τριανταφύλλου.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Μεχία, Πίρινεν, Κωστή (62′ Γκουστάβο Κόστα), Λιάγκας, Κουάδρα (86′ λ.τ Γιαννιώτας), Συμελίδης (86′ Ντεντάκης), Πολέττο (62′ Γκεζαλί), Τσιριγώτης (71′ Μπαΐροβιτς).

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του Α' ομίλου

  • Αιολικός - Λεβαδειακός 0-3
  • ΠΑΟΚ Β' - ΑΕΛ αναβλήθηκε
  • ΑΕΚ Β' - Απόλλων Πόντου αναβλήθηκε
  • (11/02, 14:00) Ηρακλής - Νίκη Βόλου
  • (11/02, 15:00) Κοζάνη - Καμπανιακός

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ