ΑΕΚ

Αιολικός - ΑΕΚ Β' 0-1: Φιλικό ξεμούδιασμα με νίκη για την Ένωση

Στιγμιότυπο από τη φιλική αναμέτρηση του Αιολικού με την ΑΕΚ Β'
Στιγμιότυπο από τη φιλική αναμέτρηση του Αιολικού με την ΑΕΚ Β' PHOTO CREDITS: INTIME

Η ΑΕΚ Β' νίκησε με 1-0 τον Αιολικό στη Μυτιλήνη, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπούση στο 88ο λεπτό.

Η ΑΕΚ Β' επικράτησε του Αιολικού σε φιλική αναμέτρηση στη Μυτιλήνη, με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να επικρατεί με 1-0, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπούση σε πέναλτι που κέρδισε ο Γερολέμου στο 88ο λεπτό.

Οι παίκτες του Οφρυδόπουλου ήταν πολύ καλή, ειδικά στο δεύτερο μέρος, ωστόσο οι Κοσίδης στο 52' και Γιούσης στο 58ο λεπτό. Στο 53' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, ωστόσο ο Χατζηεμαννουήλ έκανε μια πολύ καλή επέμβαση σε σουτ του Κουρούπη.

Ο Τζούντα Γκαρσία σκόραρε στο 77ο λεπτό, αλλά ήταν οφσάιντ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ρουκανάκη και ασταθή επέμβαση του Βροναταρά.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, δύο σύνδεσμοι φιλάθλων της ΑΕΚ στο Νησί, βράβευσαν με τιμητικές πλακέτες τους πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Ηλία Ατματσίδη (γενικός αρχηγός ΑΕΚ Β), Μιχάλη Παυλή (βοηθός προπονητή) και Διονύση Χιώτη (προπονητής τερματοφυλάκων), αλλά και τον προπονητή της ΑΕΚ Β Σωκράτη Οφρυδόπουλο

Αιολικός: Βρονταράς, Αγριμάκης, Κουρούπης, Τακίδης, Κρητικός, Πάτας, Γιούκαρης, Αποστολόπουλος, Λαμπράκης, Νικολάου, Πρωτούλης (46' Πινέιρο). Αγωνίστηκαν και οι Παπιομύτογλου, Πινιέιρο, Εμπουμπά.

ΑΕΚ Β': Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Γιαννούτσος, Αρβανίτης (46' Κορνέζος) Μπούσης, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Ευθ. Χριστόπουλος (76' Γερολέμου), Κορομηλάς (46' Τζούντα Γκαρσία) Γιούσης, Κοσίδης

TAGS ΑΕΚ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ