CHAMPIONS LEAGUE

Άιντραχτ - Μαρσέιγ 2-1: Ζωντανή στη Φρανκφούρτη, όλα για όλα στη Λισαβόνα

Ο παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Ντόιτσε Μπανκ Παρκ", Φρανκφούρτη | Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022
Ο παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Ντόιτσε Μπανκ Παρκ", Φρανκφούρτη | Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Η Άιντραχτ μπήκε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης από τον 4ο όμιλο του Champions League με τη νίκη 2-1 επί της Μαρσέιγ στη Γερμανία, παίζοντας τα πάντα στη Λισαβόνα την τελευταία αγωνιστική.

Η Άιντραχτ έκανε το καθήκον της την ύστατη στιγμή και από ουραγός, βρέθηκε στην 3η θέση του 4ου ομίλου του Champions League με πολλές πιθανότητες πρόκρισης στα νοκ άουτ, έπειτα από το 2-1 επί της Μαρσέιγ στη Φρανκφούρτη, αν νικήσουν τη Σπόρτινγκ την τελευταία αγωνιστική.

Οι Γερμανοί πήραν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ντάιτσι Καμάντα και στο 27' ο Ραντάλ Κολό Μουανί πέτυχε το δεύτερο τέρμα τους.

Ενδιάμεσα, ο Ματεό Γκεντουζί είχε ισοφαρίσει για τους Γάλλους, σε ένα 1ο ημίχρονο με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και η μπάλα βρέθηκε στα πόδια των Γάλλων, που όμως δεν κατάφεραν να διασπάσουν με αποτελεσματικό τρόπο την άμυνα των γηπεδούχων.

Η είσοδος του Τζεντίζ Ουντέρ δεν έφερε αποτέλεσμα για το συγκρότημα του Ίγκορ Τούντορ, που δεν βρήκε το γκολ που θα το έβγαζε από την τελευταία θέση του ομίλου, με δυνατότητα να φτάσει πλέον μόνο μέχρι τη 2η θέση.

ΑΙΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Γιάκιτς, Σμόλτσιτς, Εντικά, Εμπίμπ (79' Αλιντού), Καμάντα, Σο, Λεντς (45' Πελεγκρίνι), Λίντστρεμ (69' Ρόντε), Κολό Μουανί (79' Μπορέ), Γκέτσε

ΜΑΡΣΕΙΓ: Λόπεθ, Μπεμπά, Μπαλέρντι, Ζιγκό (60' Κολάσινατς), Κλος (86' Σουάρες), Ρονζιέ, Βερτού, Ταβάρες, Γκεντουζί (60' Ουντέρ), Σάντσες, Χαρίτ

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

  • Τότεναμ - Σπόρτινγκ 1-1 (80' Μπεντανκούρ / 22' Έντουαρντς)
  • Άιντραχτ - Μαρσέιγ 2-1 (3' Καμάντα, 27' Κολό Μουανί / 22' Γκεντουζί)

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

  • 01/11 22:00 Σπόρτινγκ - Άιντραχτ
  • 01/11 22:00 Μαρσέιγ - Τότεναμ
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ