EUROPA LEAGUE

Άιντραχτ - Φενέρμπαχτσε 1-1: Ισοπαλία στη Γερμανία με μοιραίο τον Πέλκα που έχασε πέναλτι στο 91'

Ο Δημήτρης Πέλκας κερδίζει πέναλτι στο Φενέρμπαχτσε - Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Europa League
Ο Δημήτρης Πέλκας κερδίζει πέναλτι στο Φενέρμπαχτσε - Άιντραχτ Φρανκφούρτης © 2021 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Άιντραχτ και τη Φενέρμπαχτσε για τον όμιλο του Ολυμπιακού με τον Δημήτρη Πέλκα που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του να είναι ο μοιραίος ποδοσφαιριστής των Τούρκων, χάνοντας πέναλτι στο 91'.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το έτερο παιχνίδι στον όμιλο του Ολυμπιακού ανάμεσα στην Άιντραχτ και τη Φενέρμπαχτσε με τον Δημήτρη Πέλκα να είναι ο μοιραίος ποδοσφαιριστής των Τούρκων καθώς στην επανεμφάνιση του μετά τον τραυματισμό του αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι Τούρκοι πήραν προβάδισμα στην αναμέτρηση με γκολ του Οζίλ στο 9' όταν σε μια φάση διαρκείας βγήκαν από τα δεξιά στην επίθεση αρχικά είδαν το δοκάρι να σταματάει την προσπάθεια του Βαλέντσια αλλά εν συνεχεία η μπάλα έφτασε στον Οζίλ που με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 41' όταν αναπτύχθηκαν όμορφα από τα αριστερά με τον Λάμερς τελικό αποδέκτη ο οποίος με όμορφο πλασέ έκανε το 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου 45λεπτου.

Το δεύτερο μέρος κυλούσε χωρίς φάσεις μέχρι το τέλος της αναμέτρησης με τον Δημήτρη Πέλκα να περνάει στο ματς στο 76' αντί του Οζίλ στην επιστροφή τους στις υποχρεώσεις της Φενέρ μετά τον τραυματισμό του που τον άφησε ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Στο 90+2' η Φενέρ κέρδισε πέναλτι μέσω VAR με τον Πέλκα να δέχεται ένα μαρκάρισμα από τον Τραπ. Ο Έλληνας μέσος ανέλαβε την εκτέλεση του με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποκρούει στη δεξιά του γωνία. Ο Μπερίσα από κοντά πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το γκολ να ακυρώνεται καθώς είχε μπει νωρίτερα εντός περιοχής.

Αϊντραχτ: Τραπ, Ντα Κόστα, Χιντερέγκερ, Εντικά, Ντουρμ, Καμάντα, Σο, Γιάκιτς, Κόστιτς, Μπορέ (72' Χάουγκε), Λάμερς.

Φενέρμπαχτσε: Μπαγιντίρ, Αζίζ, Κιμ, Σάλαϊ, Σαμουέλ, Γιαντάς (77' Μέγιερ), Γκουστάβο, Καντιόγλου (77' Κουμουσκάγια), Ρόσι, Βαλέντσια (76' Μπερίσα), Οζίλ (76' Πέλκας)

TAGS EUROPA LEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ