ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Αϊντχόφεν - Φέγενορντ 4-3: Νίκη και προσπέραση σε χορταστικό ντέρμπι με απίθανο Χάκπο

Ο Κόντι Χάκπο της Αϊντχόφεν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στo "Φίλιπς Στάντιον", Αϊντχόφεν | Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Κόντι Χάκπο της Αϊντχόφεν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στo "Φίλιπς Στάντιον", Αϊντχόφεν | Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 © 2022 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Σε έναν αγώνα με πολλά λάθη κερδισμένοι βγήκαν οι φίλαθλοι που είδαν την Αϊντχόφεν να επικρατεί της Φέγενορντ με 4-3 στο σπουδαίο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Eredivisie.

Αϊντχόφεν και Φέγενορντ επιδόθηκαν σε ένα φεστιβάλ λαθών με κερδισμένους τους φιλάθλους, που παρακολούθησαν μία πανδαισία γκολ. Το τελικό 4-3 φέρνει την ομάδα του Ρουντ φαν Νίστελροϊ πάνω από εκείνη του Άρνε Σλοτ και με αυξημένες πιθανότητες στο κυνήγι του τίτλου της Eredivisie έπειτα από 7 αγωνιστικές.

Ο Ουσαμά Ιντρισί άνοιξε το σκορ μόλις στο 3' για τους φιλοξενούμενους, όμως ο Τζάραντ Μπράνθγουέιτ και ο ασταμάτητος Κόντι Χάκπο (έφτασε τα 10 γκολ σε 13 αγώνες φέτος) οδήγησαν στην ανατροπή πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα. Το γκολ του Ντανίλο στο τέλος του ημιχρόνου δεν πτόησε τους γηπεδούχους, που είχαν στις τάξεις τους εκτός από τον πρώτο σκόρερ της Eredivisie και τον πρώτο σε δημιούργια.

Το όνομά του; Επίσης Χάκπο, αφού ο 23χρονος Ολλανδός αριστερός εξτρέμ ήταν πίσω και από τα τρία γκολ που πέτυχαν οι συμπαίκτες του, φτάνοντας τις εννέα ασίστ στη σεζόν. Στο 47' έβγαλε την πάσα στον Γκους Τιλ για το 3-2 και στο 83' έκανε κάτι αντίστοιχο για το 4-3 του Αρμάντο Ομπίσπο, με το οποίο άφηνε πίσω την ισοφάριση του Ορκούν Κεκτσιού.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ