ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Αϊντχόφεν - Άλκμααρ 5-1: Επίδειξη δύναμης με πεντάρα, σκόραρε ο Παυλίδης

PSV's Luuk de Jong reacts during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Borussia Dortmund and PSV Eindhoven at the Signal Iduna Park in Dortmund, Germany, Wednesday, March 13, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
PSV's Luuk de Jong reacts during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Borussia Dortmund and PSV Eindhoven at the Signal Iduna Park in Dortmund, Germany, Wednesday, March 13, 2024. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Αϊντχόφεν επικράτησε 5-1 επί της Άλκμααρ για την 29η αγωνιστική της Eredivisie, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της ομάδας του.

Η Αϊντχόφεν παρελαύνει προς τον τίτλο. Η PSV επικράτησε 5-1 της Άλκμααρ για την 29η αγωνιστική της Eredivisie και έφτασε τους 78 πόντους. Έτσι, βρίσκεται στο +12 από την Φέγενορντ.

Η AZ από την πλευρά της είναι στην 4η θέση με 52 βαθμούς. Μπακαγιόκο (9'), Λουκ Ντε Γιονγκ (23', 53'), Φέρμαν (80') και Ουνέκεν (90+1') πέτυχαν τα γκολ της Άλκμααρ, με τον Παυλίδη να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της ομάδας του στο 58ο λεπτό.

Ο Παυλίδης βρίσκεται πάνω από τον Λουκ Ντε Γιονγκ στον πίνακα της βαθμολογίας, έχοντας πετύχει 25 γκολ.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ