SUPER LEAGUE 2

Αιγάλεω - Λεβαδειακός 1-2: Με το ένα πόδι στα μπαράζ οι Βοιωτοί

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν το γκολ επί του Αιγάλεω | 20 Απριλίου 2022
Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν το γκολ επί του Αιγάλεω | 20 Απριλίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός επικράτησε εκτός έδρας το Αιγάλεω με 2-1 και πλέον με ένα βαθμό στα δύο παιχνίδια που απομένουν θα πάρει και μαθηματικά τον τίτλο και θα αγωνιστεί στα μπαράζ για την άνοδο στην Super League.

Μια σπουδαία νίκη, τη σπουδαίοτερη έως τώρα στη σεζόν, πήρε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (20/4) ο Λεβαδειακός επικρατώντας εκτός έδρας του Αιγάλεω και μάλιστα με ανατροπή.

Με τη νίκη αυτή οι Βοιωτοί είναι με το ένα πόδι πρωταθλητές στο Β' όμιλο και στα μπαράζ για την άνοδο στη Super League 2 καθώς θέλουν μόλις ένα βαθμό στα δύο εναπομείναντα ματς ενώ ακόμα και με "Χ" της Καλλιθέας το Μεγάλο Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ Β' και πάλι ο Λεβαδειακός θα είναι και μαθηματικά πρωταθλητής.

Το Αιγάλεω άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ του Αρναρέλλη εκτός περιοχής στο 35' για να έρθει η ισοφάριση με κεφαλιά του Συμελίδη στο 40'. Ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι στο 52' όταν σε ωραία αντεπίθεση από τα δεξιά και σέντρα ο Μπαρμπόσα πήρε την σκαστή κεφαλιά και

ΣΚΟΡΕΡ: 35′ Αρναρέλλης σουτ – 40′ Συμελίδης κεφ, 77′ Μυτίδης σουτ


Στο 52′ ο Μπαρμπόσα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σικαλιά!

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος (56′ λ.τ Δαχτυλίδης), Παπανικόλας, Καλύβας, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Τσιλιγκίρης (56′ Παυλής), Αρναρέλλης (78′ Ντρενογιάννης), Τριμμάτης (73′ Σταματάκης).

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης, Μουτίνιο, Μπαρμπόσα (60′ Μυτίδης), Μεχία, Χάμοντ, Πολέττο, Βήχος, Τζημόπουλος, Συμελίδης (75′ Βρακάς), Μπαχανάκ.

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΙΓΑΛΕΩ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ