SUPER LEAGUE 2

Αιγάλεω - ΑΕΚ Β' 1-1: Ισοπαλία στο "Σίτι", από ένα ημίχρονο η κάθε ομάδα

Φάση από την αναμέτρηση Αιγάλεω - ΑΕΚ Β' | 20 Νοεμβρίου 2022
Φάση από την αναμέτρηση Αιγάλεω - ΑΕΚ Β' | 20 Νοεμβρίου 2022 EUROKINISSI

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στο Αιγάλεω και την ΑΕΚ Β' ενώ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής Ηλιούπολη και Χανιά πήραν την πρώτη τους νίκη.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στο Αιγάλεω και την ΑΕΚ Β' για την τρίτη αγωνιστική της Super League 2 με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο ενώ Ηλιούπολη και Χανιά πήραν την πρώτη τους νίκη.

Στο "Σίτι" η ΑΕΚ Β' ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα στο ματς όταν στο 42' ο Γερολέμου έκανε ένα σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής και μετά από παρέμβαση του αμυνόμενου ο Κοσίδης από κοντά έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 59' όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Τσιλιγγίρη έγινε η κεφάλια στο πρώτο δοκάρι με τον Χατζηεμμανουήλ να αποκρούει αλλά ο Μπαστιάνος με ωραίο γυριστο έκανε το 1-1.

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Μπούσης, Φουρλάνος, Παπανικόλας, Χοτζάλι, Πιαστόπουλος (52′ Σταματάκης), Τσίτσαρης, Βλαχομήτρος (58′ Δημούτσος), Τσιλιγκίρης, Μπαστιάνος, Κολλάς.

ΑΕΚ Β' (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Κατσίκας, Ντάικο, Παρράς, Σταμούλης, Μουστακόπουλος, Γερολέμου, Χριστόπουλος, Μαχαίρας, Κοσίδης.

Πρόγραμμα 3ης αγωνιστικής

Παρασκευή (18/11)

Καλαμάτα - Παναχαϊκή 0-0

Σάββατο (19/11)

ΠΑΟ Ρουφ - Κηφισιά (Αναβλήθηκε)

Κυριακή (20/11)

Αιγάλεω - ΑΕΚ Β' 1-1

Ηλιούπολη - Ηρόδοτος 3-0

Επισκοπή - Χανιά 0-2

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός Β' (Αναβλήθηκε)

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ ΧΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ