SUPER LEAGUE 2

Αιγάλεω - ΑΕΚ Β' 1-1: Άξιζαν τη νίκη οι γηπεδούχοι αλλά έμειναν με το βαθμό της ισοπαλίας

Φάση από την αναμέτρηση ανάμεσα στο Αιγάλεω και την ΑΕΚ | 2 Απριλίου 2022
Φάση από την αναμέτρηση ανάμεσα στο Αιγάλεω και την ΑΕΚ | 2 Απριλίου 2022 IN TIME SPORTS

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στο Αιγάλεω και την ΑΕΚ με τις δύο ομάδες να σκοράρουν στο δεύτερο μέρος αλλά να μην μπορούν να φτάσουν στη νίκη.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στο Αιγάλεω και την ΑΕΚ Β' με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της 28ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι με τον Μιχάλη Παυλή στον πάγκο καθώς ο Νίκος Παναγιωτάρας είχε ίωση κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 50' της αναμέτρησης όταν έγινε ωραία το ένα-δύο από τα αριστερά και τελικό αποδέκτη τον Κοσίδη ο οποίος από κοντά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Νωρίτερα στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 37′ το Αιγάλεω είχε χάσει σπουδαία ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν ο Καλύβας με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Χατζηεμμανουήλ.

Το γκολ της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους ήρθε στο 87' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιλιγκίρη ο οποίος νίκησε τον γκολκίπερ της ΑΕΚ και έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Αναστασίου, Παπανικόλας, Καλύβας, Παπουτσογιαννόπουλος, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος (60′ Χοτζάλλι), Τσίτσαρης (81′ Τσιλιγκίρης), Σταματάκης, Αρναρέλλης, Μπαρμπαρούσης.

ΑΕΚ Β (Παυλής): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Μπούσης (73′ Παρράς), Λάτσι (65′ Κορνέζος), Γιαννούτσος, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Γερολέμου (83′ Αρβανίτης), Ευθ. Χριστόπουλος (65′ Τζούντα Γκαρσία), Γιούσης, Κοσίδης (83′ Γκολφίνος).

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ