ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

Αγροτικός Ασ. - ΑΕΚ 2-0

Αγροτικός Ασ. - ΑΕΚ 2-0
INTIME SPORTS

Σε μια τραγική εμφάνιση μπροστά σε περίπου 3500 οπαδούς της, η ΑΕΚ αποκλείστηκε από το Κύπελλο της Γ' Εθνικής από τον διψασμένο Αγροτικό Αστέρα στην παράταση. Γκολ αλά Μέσι ο Λαζαρίδης. Στην χειρότερη μέρα από την έναρξη της σεζόν, ολόκληρη η ΑΕΚ.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της βρέθηκαν στην χειρότερη μέρα που θα μπορούσαν, στο νοκ άουτ ματς με τον Αγροτικό, την ίδια ώρα που οι παίκτες του Δηλμπέρη έβγαλαν τσαμπουκά και πάθος, κάνοντας ουσιαστικά μια... χαψιά τους κιτρινόμαυρους.

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Διαιτητής: Χρήστος Γκράνας

Βοηθοί: Χατζημωυσιάδης, Εμπλούκ

Γκολ: Κρυστάλης 106', Λαζαρίδης 109'

Κίτρινες: Θεοδωρίδης 34', Κορδέρο 45', Σαμουηλίδης 69', Γεωργέας 71', Κουκουλέκης 72'

Αγροτικός Αστέρας (Δηλμπέρης): Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης (Κρυστάλης 74'), Γεωργιάδης, Γκρμαν, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Θεοδωρίδης (Παπαδόπουλος 59'), Αθανασιάδης (Κουκουλάκης 46'), Βελίδης, Λαζαρίδης.

ΑΕΚ (Δέλλας): Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Γροντής (Τσεβάς 80'), Ντακόλ (Αργυρίου 46'), Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα όπως το μετέδωσε το Sport24.gr

Το πρώτο ημίχρονο

Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ο αγώνας ξεκίνησε με τον Αγροτικό να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πιέζοντας ψηλά την ΑΕΚ προκειμένου να δημιουργήσει πρόβλημα στην ανάπτυξη του δικεφάλου.

Η ΑΕΚ χρειάστηκε ένα δεκάλεπτο προκειμένου να "μπει" μέσα στον αγώνα. Από το 15' και μετά η Ένωση ισορρόπησε το ματς, αλλά παρόλα αυτά είχε τρομερό πρόβλημα στην ανάπτυξη, χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη φάση.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα όμως ήρθε για τον ορεξάτο Αγροτικό στο 27', όταν μετά από κόρνερ, ο Καραγκιολίδης έκανε κακή εκτίμηση, ο Γεωργιάδης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 36' η ΑΕΚ απάντησε και αυτή από στημένη φάση, με τον Τσιρίλο να πιάνει την κεφαλιά, αλλά ο Μπρέσεβιτς να μην προλαβαίνει προ του Ταταρίδη.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 39', με τον Βελίδη να περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του από τα δεξιά, έφτασε μπροστά στον Καραγκιολίδη, τον οποίο πέρασε και αυτόν, αλλά πριν δώσει πάσα ο Τσιρίλο στο ύψος του πέναλτι έκοψε και καθάρισε την φάση για την ΑΕΚ.

Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να παρουσιάζει το χειρότερο πρώτο της ημίχρονο την εφετινή χρονιά.

Στην επανάληψη η εικόνα των δύο ομάδων δεν άλλαξε με τον Αγροτικό να δείχνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο πιο ορεξάτος και διψασμένος εν αντιθέσει με την ΑΕΚ που οι παίκτες έδειχναν να μην είναι συγκεντρωμένοι.

Στο 51' στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους, ο Βελίδης μετά από κόρνερ έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Καραγκιολίδης ήταν έτοιμος και έδιωξε σε κόρνερ.

Μια φάση στο 61ο λεπτό όπου ο Πλατέλλας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Αγροτικού, η Ένωση ζήτησε πέναλτι. Η καλή στιγμή μετά από κόντρα και λάθος στην άμυνα της ΑΕΚ, ήρθε στο 71' όταν ο Λαζαρίδης σούταρε από μακριά αλλά ο Καραγκιολίδης έδιωξε σε κόρνερ.

Τα λεπτά περνούσαν χωρίς να γίνεται η παραμικρή φάση μέχρι που φτάσαμε στο 88ο λεπτό όταν ο Λαζαρίδης βρέθηκε με την μπάλα μέσα στην περιοχή από πλάγια θέση, έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και πήγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση με τον αγώνα να ολοκληρώνεται στο 93' και να οδηγούμαστε σε ημίωρη παράταση.

Στην παράταση...

Στο 93ο λεπτό ο Αγροτικός Αστέρας ήταν αυτός που έχασε και πάλι πρώτος την καλύτερη ευκαιρία, όταν μετά από γέμισμα στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Κρυστάλης στο δεύτερο δοκάρι, βρέθηκε από πλάγια θέση ανενόχλητος, αλλά το σουτ στην κίνηση κατέληξε ψηλά άουτ.

Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε στο 98' όταν ο Αργυρίου από δεξιά έβγαλε την σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Μπρέσεβιτς πέρασε ένα μέτρο από το κάθετο δοκάρι. Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι παίκτες του Αγροτικού έδειχναν περισσότερο κουρασμένοι, από αυτούς της Ένωσης.

Στο 101' ο Μπρέσεβιτς και πάλι πήρε την κεφαλιά από σέντρα του Ανάκογλου, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Ταταρίδη. Τα λεπτά περνούσαν και οι φιλοξενούμενοι ανέβαζαν ρυθμό.

Η μεγάλη φάση ήρθε στο 103' για τον δικέφαλο, όταν ο Πλατέλλας μετά από μπαλιά τρύπα του Ανάκογλου βγήκε από πλάγια θέση, έβγαλε παράλληλη μπαλιά αλλά κανείς δεν μπόρεσε να βάλει το πόδι εγκαίρως. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπρέσεβιτς πάλι με το κεφάλι απείλησε μετά από σέντρα του Κορδέρο, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Ο Αστέρας πάγωσε το Καυτανζόγλειο

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους της παράτασης, ο Αγροτικός βγήκε στην αντεπίθεση πολύ ωραία, ο Λαζαρίδης από αριστερά έβγαλε στο δεύτερο δοκάρι στον αμαρκάριστο Κρυστάλη ο οποίος πλάσαρε και άνοιξε το σκορ, 1-0.

Στην αμέσως επόμενη φάση, με την σέντρα η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπρέσεβιτς ο οποίος στην καρφωτή κεφαλιά από την μικρή περιοχή, ο Ταταρίδης έδιωξε στην επέμβαση του αγώνα.

Απίστευτο γκολ, τραγική άμυνα της ΑΕΚ 2-0

Το γκολ αποδιοργάνωσε την Ένωση που στο 108' δέχθηκε το 2-0 μετά από αλλεπάλληλα τραγικά λάθη στην κιτρινόμαυρη άμυνα. Ο Λαζαρίδης από τα αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, ακόμα και τον τερματοφύλακα, θυμίζοντας... Μέσι και με άνετο πλασέ σφράγισε την τεράστια και ιστορική νίκη πρόκριση της ομάδας του.

Στους πανηγυρισμούς ο Γεωργιάδης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα η ΑΕΚ ακόμα και με έναν παίκτη παραπάνω δεν κατάφερε να κάνει τίποτα.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ