ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άγρια επεισόδια μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών παικτών σε ξενοδοχείο στην Τουρκία, επενέβη η αστυνομία

Άγρια επεισόδια μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών παικτών σε ξενοδοχείο στην Τουρκία, επενέβη η αστυνομία

Σκηνικό χάους στήθηκε σε ξενοδοχείο στην Τουρκία, με Ρώσους και Ουκρανούς ποδοσφαιριστές να διασταυρώνονται στο ίδιο μέρος στη γειτονική χώρα και να πρωταγωνιστούν σε άγρια επεισόδια που προκάλεσαν την επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων.

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και με τον πόλεμο να μαίνεται ακόμα, η σχέση των δύο χωρών βρίσκεται στο χειρότερο δυνατό σημείο.

Αυτό μάλιστα επικυρώθηκε με τον πλέον άσχημο τρόπο μέσα από ένα άγριο σκηνικό που στήθηκε την Δευτέρα στο ξενοδοχείο "‘Royal Seginus" της Τουρκίας, με ποδοσφαιριστές της ρωσικής Yaroslavl Shinnik να βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τους παίκτες της ουκρανικής FC Minaj και άπαντες να βάζουν το χεράκι τους για να μετατραπεί το ξενοδοχείο σε πολεμικό πεδίο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων, "Baza Telegram", όλα άρχισαν όταν μέλη της FC Minaj πλησίασαν τον προπονητή της Yaroslavl Shinnik και απαίτησαν από εκείνον να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας.

Ως απάντηση, εκείνος τους προέτρεψε να βγουν στο δρόμο για να λύσουν τις διαφορές τους, με αποτέλεσμα να εκτραχυνθεί η κατάσταση ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο και να χρειαστεί να επέμβει το προσωπικό για να χωρίσει τις αντιμαχόμενες πλευρές.

Αργότερα, και ενώ τα πράγματα είχαν ηρεμήσει φαινομενικά, κάποιοι παίκτες της ουκρανικής ομάδας βρέθηκαν στο ίδιο ασανσέρ με παίκτη της ρωσικής ομάδας και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, προχώρησαν σε βιαιοπραγία εις βάρος του.

Όταν το ασανσέρ έφτασε σε έναν από τους ορόφους, ένα γκρουπ παικτών της Shinnik αντιλήφθηκε πως ένας συμπαίκτης τους είχε χτυπηθεί και μπήκαν και εκείνο στο... κόλπο, για να ακολουθήσει νέος γύρος εχθροπραξιών.

Ως συνέπεια, χρειάστηκε να φτάσουν στο ξενοδοχείο αστυνομικοί αλλά και ασθενοφόρα, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως η διευθύνση του ξενοδοχείου έβαλε επιπλέον άτομα για να ελέγχουν την κατάσταση, μετά από διαρκείς συμπλοκές που οδήγησαν στον τραυματισμό τεσσάρων Ρώσων ποδοσφαιριστών.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως υπάρχει και διαφορετική εκδοχή για το πώς "άναψε φωτιά" στο ξενοδοχείο, σύμφωνα με την οποία ένας παίκτης της Minaj σχολίασε την απρεπή συμπεριφορά ομολόγου του της Shinnik απέναντι σε υπάλληλο του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με αυτό το ρεπορτάζ, ο Ρώσος παίκτης ήταν "μεθυσμένος και αγενής και αρνήθηκε να απολογηθεί για τις πράξεις του, με αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση και ανάψει η σπίθα για να ακολουθήσει η... έκρηξη.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ