ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αγουέρο: "Στον τελευταίο μου αγώνα με την Μπαρτσελόνα ένιωσα σαν να πνίγομαι - Για αυτό δεν επέλεξα να φορέσω το 10 του Μέσι"

Ο Σέρχιο Αγκουέρο στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια
Ο Σέρχιο Αγκουέρο στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Σέρχιο Αγουέρο μίλησε για τον τελευταίο του αγώνα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, το αίσθημα πνιγμού που ένιωσε, τις αρρυθμίες που λίγο έλειψε να του στερήσουν τη ζωή και τον λόγο που δεν επέλεξε να φορέσει στους μπλαουγκράνα το 10 του Λιονέλ Μέσι.

Συνέντευξη στην Αργεντινή παραχώρησε ο Σέρχιο Αραούχο, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στις τελευταίες του στιγμές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, στη "μάχη" του με τις αρρυθμίες που έβαλαν πρόωρο τέλος στην καριέρα του σε ηλικία μόλις 33 ετών, καθώς επίσης και στον λόγο που το καλοκαίρι του 2021 με τον Λιονέλ Μέσι να έχει αποχωρήσει από τους μπλαουγκράνα με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν, δεν πήρε ο ίδιος το νούμερο 10.

"Ένιωσα σαν να πνίγομαι, δεν ένιωσα πόνο. Είχα μεγάλη πίεση στο κεφάλι μου. Σκέφτηκα ότι ήταν επειδή ήμουν σωματικά άρρωστος και είπα μέσα μου: "Σκατά, είμαι τόσο κακός". Πήδηξα για μια κεφαλιά. Έβγαλαν αντεπίθεση και άρχισα να ζαλίζομαι. Ένιωσα ότι θα λιποθυμούσα και ήθελα να ηρεμήσω. Ήθελα να πω κάτι και οι λέξεις δεν έβγαιναν. Έπιασα το χέρι του αρχηγού της Αλαβές σαν να έλεγα: "Σταματήστε το παιχνίδι". Άρχισε να ουρλιάζει και σταμάτησαν το παιχνίδι. Όταν ηρέμησα, ένιωσα ότι η καρδιά μου άρχισε να χτυπά πιο γρήγορα. Εκεί με έπιασε η κρίση αρρυθμίας. Μια εβδομάδα πριν μου είχε συμβεί στην προπόνηση, αλλά είχε περάσει μόνο 20 δευτερόλεπτα", ανέφερε αρχικά ο Αγουέρο για το τελευταίο του παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα κόντρα στην Αλαβές στις 30 Οκτωβρίου του 2021.

Παράλληλα, ρωτήθηκε γιατί το καλοκαίρι του 2021 όταν μεταγράφηκε στην ισπανική ομάδα, αφήνοντας τη Μάντσεστερ Σίτι μετά από 10 χρόνια, επέλεξε το νούμερο 19 στη φανέλα του και όχι το 10 του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος την ίδια περίοδο άφηνε την Μπαρτσελόνα για να μετακομίσει στην "Πόλη του Φωτός" για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν: "Όταν ο Λέο έφυγε από τη Μπαρτσελόνα, μου πρόσφεραν τη φανέλα με το νούμερο 10 και είπα όχι. Όχι επειδή δεν το ήθελα. Νόμιζα ότι θα επέστρεφε. Μου είπαν ότι ήμουν ο μόνος που μπορούσα να το χρησιμοποιήσω, αλλά για μένα το νούμερο 10 ανήκει στον Μέσι".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ