Αγωνία για Λίνο και Αθανασιάδη

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων περιμένει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάσλο Μπόλονι, για να δει αν θα υπολογίζει σε Λίνο & Αθανασιάδη. Τι γίνεται με τους Κοντρέρα, Μπαλάφα και τι περιελάμβανε η προπόνηση
Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (21/10) θα πρέπει να περιμένει ο Λάσλο Μπόλονι για να μάθει αν θα έχει τους Άλβες Λίνο και Στέφανο Αθανασιάδη στη διάθεσή του για το ματς με τον Άρη.
Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκαν στο ματς με τους Σάμροκ έκαναν μαγνητική και όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό του “Δικεφάλου” είναι ότι ο Πάμπλο Κοντρέρας προπονήθηκε για ακόμη μία μέρα σε φουλ ρυθμούς και τέθηκε στη διάθεση του Ρουμάνου ενόψει Άρη, ενώ υπάρχει πιθανότητα και ο Μπαλάφας να δώσει το παρών, όμως, αυτό θα γίνει γνωστό το Σάββατο (22/10) στην τελευταία προπόνηση των “ασπρόμαυρων”.
Να υπενθυμίσουμεότι νοκ- άουτ για το κυριακάτικο (23/10) ντέρμπι είναι οι Γκαρσία, Φωτάκης και Τσουκαλάς.
Ο Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα (21/10). Ο Κροάτης πήγε στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία εξετάσθηκε από το γιατρό της ομάδας, Γιάννη Ράλη, ο οποίος τον άφησε να φύγει, καθώς δεν έχει ξεπεράσει την ίωση. Για το αν ο γκολκίπερ του “Δικεφάλου” μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Μπόλονι θα γίνει γνωστό στην προπόνηση του Σαββάτου (22/10).
Χαλάρωμα οι βασικοί, τακτική οι υπόλοιποι
Στην προπόνηση της Παρασκευής (21/10) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που ήταν στη βασική ενδεκάδα στον αγώνα με τους Σάμροκ έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ασκήσεις με μπάλα και τακτική.