Αγωνία για Αθανασιάδη, Βίτορ

Ο Ελληνας επιθετικός και ο Πορτογάλος αμυντικός ξεκίνησαν θεραπεία και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Την Τρίτη (12/5) υποβάλλεται σε μαγνητική ο Παπαδόπουλος.
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος βλέπει τα προβλήματα τραυματισμών να… ξεφυτρώνουν το ένα πίσω από το άλλο. Κατ’ αρχήν οι Αθανασιάδης, Βίτορ έχουν οίδημα στην περιοχή των προσαγωγών (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα), ξεκίνησαν ήδη θεραπεία και φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.
Η απουσία τους από τις προπονήσεις θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού τους. Το μεσημέρι της Τρίτης (12/5), εξάλλου, θα υποβληθεί σε μαγνητική ο Παπαδόπουλος, ο οποίος αποχώρησε από το ματς με τον Πανιώνιο με πρόβλημα στον αριστερό δικέφαλο.
Ευχάριστα είναι, στο μεταξύ, τα νέα που προέκυψαν από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Κάτσε, αφού έδειξαν πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο μυικό πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα.
Τέλος, ο Ρατς αισθάνθηκε λίγο βαρύ τον δεξί του τετρακέφαλο κι έμεινε προληπτικά στο γυμναστήριο, ενώ κι ο Τζιόλης ακολούθησε το δικό του συντηρητικό πρόγραμμα αποθεραπείας.
Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε παιχνίδια κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι νεαροί Κιόσε, Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης, Πόποβιτς.