ΕΛΛΑΔΑ

Αγώνας-παρωδία στο Κιλκίς: Τους άφησαν να σκοράρουν για να μην υποβιβαστούν

Αγώνας-παρωδία στο Κιλκίς: Τους άφησαν να σκοράρουν για να μην υποβιβαστούν
PRINT SREEEN ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η αναμέτρηση Αστέρας Μεγάλης Βρύσης - Ηρακλής Αργυρούπολης σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, με τους γηπεδούχους να επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να σκοράρουν στο φινάλε για να πάρουν τη νίκη και να παραμείνουν στην Α1 ΕΠΣ Κιλκίς.

Το ποδοσφαιρικό ματς μεταξύ του Αστέρας Μεγάλης Βρύσης και του Ηρακλή Αργυρούπολης εξελίχτηκε σε φιάσκο στα τελευταία του λεπτά, με τους γηπεδούχους να το αντιμετωπίζουν με χαλαρή διάθεση και να δίνουν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν, παίρνοντας μία νίκη που τους επέτρεψε να παραμείνουν στην Α1 ΕΠΣ Κιλκίς.

Η παραμονή του Ηρακλή Αργυρούπολης είχε ως συνέπεια να αποχαιρετήσει την κατηγορία ο Ποντιακός Νέας Σάντας, που από την πλευρά του θέλησε να καταγγείλει τα όσα έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση, δημοσιεύοντας μάλιστα και video στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook για να ενισχύσει την ορθότητα των ισχυρισμών του.

"Τέλος κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣ Κιλκις. Σαν Ποντιακός Νέας Σάντας θελουμε ολόψυχα να συγχαρούμε το σωματείο του ΠΑΟΚ Κρηστώνης για την δίκαιη κατάκτηση της πρώτης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα. Ευχόμαστε τον ΠΑΟΚ ολόψυχα την επικράτηση στα μπαράζ ανόδου και ύστερα την επίτευξη του στόχου για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα μας ύστερα από την νίκη του Ηρακλή Αργυρούπολης έναντι του Αστέρα Μεγάλης Βρύσης (βλέπετε στο βίντεο), υποβιβάζεται στην Α’ κατηγορία. Να χαιρόμαστε όλοι μαζί το αξιοκρατικό και μη-αλλοιωμένο πρωτάθλημα του νόμου Κιλκίς. Συμβουλή προς κάθε παράγοντα : συνεχίστε να ξοδεύετε το υστέρημα σας για τα σωματεία, να αφιερώνετε χρόνο από τις δουλειές σας και να χάνετε στιγμές από τις οικογένειες σας και τα παιδιά σας γι’ αυτό το συνονθύλευμα που ονομάζεται ‘’Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο νομού Κιλκίς".

Θα πέσω αλλά θα πέσω με παντελόνια, το κεφάλι ψηλά και την συνείδηση μου καθαρή.

Συγχαρητήρια σε όλους ! Σας σιχαθήκαμε.

Με αγάπη και φιλικούς χαιρετισμούς,

Ιστορικός ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ (που δεν θα φτάσετε ποτέ)", αναφέρει η καυστική ανακοίνωση.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ