ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άγνοια για Μπενίτες

Άγνοια για Μπενίτες
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr εντόπισε στην Αργεντινή τον ατζέντη του Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος δήλωσε άγνοια για το φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων για τον πελάτη του. "Είναι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό", τόνισε χαρακτηριστικά.

Έντονη ήταν η φημολογία τα τελευταία 24ωρα, που ήθελε την Μάιντς να ενδιαφέρεται και μάλιστα σοβαρά, για τον Χόρχε Ντανιέλ Μπενίτες.

Ο Παραγουανός αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι από την Γκουαρανί, καθώς αποτελούσε διακαή πόθο του Μίτσελ, έναντι περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ, υπογράφοντας 4ετές συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους".

Η πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη πέρασε από διάφορες φάσεις, μέχρι που ο Περέιρα αποφάσισε να του δώσει ένα σημαντικό αριθμό συμμετοχών στο τελευταίο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μπενίτες έδειξε καλά στοιχεία σε αυτό το διάστημα, ολοκλήρωσε με 9 γκολ τη χρονιά και κέρδισε πολλούς από τους φίλους του Ολυμπιακού, που βλέπουν ένα παίκτη με προοπτική για το μέλλον.

Ο 23χρονος φορ φαίνεται πως έχει ήδη τραβήξει το βλέμμα ομάδων του εξωτερικού, με την φημολογία τα τελευταία 24ώρα να κάνει λόγο για την Μάιντς, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και ομάδα της Λατινικής Αμερικής που ενδιαφέρεται για τον Μπενίτες.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του Παραγουανού, Ντιέγκο Σεράτι, ο οποίος βρισκόταν στην Αργεντινή και δήλωσε άγνοια για το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον πελάτη του.

"Δεν γνωρίζω κάτι, από εσάς το ακούω. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γραφτεί. Δεν έχει μιλήσει κάποια ομάδα μαζί μου. Ο Χόρχε είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του στον Ολυμπιακό", υποστήριξε σχετικά ο ατζέντης του Μπενίτες και μένει να αποδειχθεί αν πράγματι κάποιος σύλλογος θα προσεγγίσει τον ίδιο και τον Ολυμπιακό για τον 23χρονο φορ, ή πρόκειται απλά για σενάρια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ