ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγκιμπού Καμαρά: "Ευτυχισμένος που βοήθησα την ομάδα μου, δεν θα έχουμε πρόβλημα στη ρεβάνς"

Ο Αγκιμπού Καμαρά πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Αγκιμπού Καμαρά πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού PHOTO CREDITS; INTIME

Ο Αγκιμπού Καμαρά, σε δηλώσεις του στο MEGA μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Λουντογκόρετς, ήταν χαρούμενος για το γκολ που σημείωσε, ενώ θεωρεί ότι αν οι ερυθρόλευκοι είναι αυτοί που πρέπει θα πάρουν την πρόκριση στον επαναληπτικό.

Ο χρυσός σκόρερ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τη Λουντογκόρετς, Αγκιμπού Καμαρά, εξέφρασε τη χάρα του για το γκολ πρώτο του γκολ με τους ερυθρόλευκους, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του αντμετώπισε προβλήματα στην αναμέτρηση με τους Βούλγαρους, ωστόσο αν είναι αυτή που πρέπει στη ρεβάνς, θα πάρει την πρόκριση στα playoffs του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αγκιμπού Καμαρά στο MEGA: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βοήθησα την ομάδα μου με το πρώτο γκολ, σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο προπονητής μου εξήγησε κάποια πράγματα".

"Μου μίλησε στα αγγλικά, χρειάστηκε να μου τα μεταφράσουν, αλλά κατάλαβα απόλυτα τι ήθελε. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου, αυτό έχει σημασία".

Για τη ρεβάνς στη Βουλγαρία: "Είναι αλήθεια πως με την ισοπαλία μπορούμε να το παλέψουμε. Η πρόκριση εξαρτάται από εμάς. Θα πάμε στην έδρα τους, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να περάσουμε. Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα".

Για το πόσο έτοιμος είναι αυτός: "Το πρώτο μου παιχνίδι με τη Νέφτσι δεν ήταν εύκολο. Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή και αντιμετώπισα δυσκολίες. Δουλεύω σκληρά για να παρουσιάζομαι όλο και πιο έτοιμος".

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: "Νομίζω πως θα βελτιωθούμε πολύ. Είχαμε προβλήματα και πίεση, αλλά θα τα ξεπεράσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ