ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Άγιαξ - Σπάρτα 2-1: Ανέβηκε μια θέση και περιμένει την ΑΕΚ για την ευρωπαϊκή συνέχεια

Οι παίκτες του Άγιαξ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2023-2024 στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα", Άμστερνταμ | Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023
Οι παίκτες του Άγιαξ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2023-2024 στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα", Άμστερνταμ | Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 © 2023/PETER DEJONG/AP IMAGES

Ο Άγιαξ υπέταξε τη Σπάρτα, την άφησε τρεις βαθμούς πίσω, προσπέρασε την Γκόου Αχέντ Ιγκλς στην 5η θέση της Eredivisie και πλέον περιμένει τη ΑΕΚ για τον "τελικό" του Europa League.

Η ανάκαμψη του Άγιαξ με τον Τζον φαν'τ Σχιπ στον πάγκο συνεχίζεται με τη νίκη 2-1 επί της Σπάρτα στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" για τη 15η αγωνιστική της Eredivisie.

Ο "Αίαντας" βρήκε δύο γκολ στο 1ο μέρος με τους Μπράιαν Μπρόμπεϊ και Στίβεν Μπέρχβαϊν (με πέναλτι), αλλά για ακόμα ένα παιχνίδι σπατάλησε πολλές ευκαιρίες, με συνέπεια να κινδυνεύσει.

Η ομάδα του Ρότερνταμ μείωσε με τον Καμιέλ Νεγκλί στο 55ο λεπτό, όμως δεν είχε να επιδείξει πολλά περισσότερα κι έτσι το 2-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

  • Η σύνθεση του Άγιαξ: Ραμάι, Ρενς, Σούταλο, Χάτο, Μάρτα (78' Σόσα), Τέιλορ, Χλίνσον (65' Μπάνελ), Ταχίροβιτς, Μπέρχαουζ, Μπρόμπεϊ (65' Άκπομ), Μπέρχβαϊν (78' Φορμπς)
TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΙΑΞ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ