CHAMPIONS LEAGUE

Άγιαξ: Οπαδός του Αίαντα μαχαιρώθηκε στην Νάπολη πριν από το ματς με τους παρτενοπέι

Άγιαξ: Οπαδός του Αίαντα μαχαιρώθηκε στην Νάπολη πριν από το ματς με τους παρτενοπέι
@2021 PETER DEJONG/AP IMAGES

Ένα άσχημο συμβάν ενόψει του Νάπολι - Άγιαξ συνέβη στην πόλη της Νάπολης, με εκδρομέα οπαδό της ολλανδικής ομάδας να δέχεται επίθεση με μαχαίρι έξω από το ξενοδοχείο του και να διακομίζεται σε νοσοκομείο.

Η κόντρα του Άγιαξ με την Νάπολι την περασμένη εβδομάδα αποτέλεσε διαφήμιση του επιθετικού ποδοσφαίρου από πλευράς των φιλοξενουμένων, που έφτασαν σε έναν ιστορικό θρίαμβο με 6-1 για την 3η αγωνιστική του Champions League, όμως η ρεβάνς στο "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα" δεν άρχισε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Για την ακρίβεια οι οιωνοί είναι δυσοίωνοι, με ολλανδικά μέσα να αποκαλύπτουν πως ένας οπαδός του Άγιαξ δέχτηκε επίθεση το βράδυ της Δευτέρας και έναν εκπρόσωπο του συλλόγου του Άμστερνταμ να γνωστοποιεί πως ο άτυχος οπαδός είναι στο νοσοκομείο για να δεχτεί ιατρική βοήθεια και τα πηγαίνει καλά υπό τις παρούσες συνθήκες.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Άγιαξ, ο οπαδός του "Αίαντα" μαχαίρωθηκε λίγο μετά την άφιξή του στην πρωτεύουσα του ιταλικού Νότου και συγκεκριμένα έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει ο οπαδός.

Το ευχάριστο από την όλη ιστορία είναι πως ο εν λόγω οπαδός αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και να βρεθεί στις εξέδρες του "Ντιέγκο Μαραντόνα" το βράδυ της Τετάρτης για να παρακολουθήσει διά ζώσης το ματς της ομάδας του κόντρα στους παρτενοπέι (12/10, 19:45, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24).

Σημειώνεται πως ο Άγιαξ έχει προμηθευτεί 2.200 εισιτήρια, με τους οπαδούς του να έχουν δεχτεί προειδοποιήσεις να μην κυκλοφορούν με διακριτικά της ομάδας τους στους δρόμους της Νάπολης, για την ασφάλειά τους.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΙΑΞ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ