CHAMPIONS LEAGUE

Άγιαξ - Μπεσίκτας 2-0: Καθάρισε από το πρώτο μέρος ο Αίαντας με Μπεργκχάουζ και Αλέγ

Ο Μπέργκβαϊς πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μπεσίκτας
Ο Μπέργκβαϊς πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μπεσίκτας © 2021 PETER DEJONG / AP IMAGES

Ο Άγιαξ επικράτησε της Μπεσίκτας με 2-0 στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα, με τους Μπέργκχαουζ και Αλέγ (ενδεχόμενως να είναι αυτογκόλ του Σαατσί η UEFA το χρεώνει στον Γάλλο φορ), να χρίζονται σκόρερ.

Ο Άγιαξ υποδέχθηκε την Μπεσίκτας για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-0, χάρη στα τέρματα των Μπέργκχαουζ και Αλέγ από το πρώτο ημίχρονο.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο παιχνίδι και είχαν από ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο. Στο 9' ο Καραμάν ελίχθηκε στον άξονα και έκανε την μπαλιά - τρύπα στον Μπατσουαγί στο ύψος της περιοχής. Ο Βέλγος φορ υποδέχθηκε όμορφα την μπάλα, ωστόσο το σουτ που εξαπέλυσε κατέληξε στο δοκάρι του Πάσφεερ.

Δύο λεπτά μετά ήταν η σειρά του Άγιαξ να αγγίξει το 1-0. Οι παίκτες του Τεν Χαγκ συνδυάστηκαν πολύ ωραία, ο Αντονί πήρε την μπάλα στα δεξιά εντός περιοχής και έκανε το συρτό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ντεστάνογλου.

Στο 17' ο Άγιαξ πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Τάντιτς έκανε την επέλαση στην περιοχή και μοίρασε την κατάλληλη στιγμή στον Μπέργκχαουζ, ο οποίος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Σέντρα του Μπέργκχαουζ από τα δεξιά, ο Αλέγ με τον Σατσί κινήθηκαν προς την μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα, με την UEFA να χρεώνει το γκολ στον Αλέγ, αν και φαίνεται να την βρίσκει ο Τούρκος στόπερ.

Στο δεύτερο μέρος ο Άγιαξ είχε μια ανούσια υπεροχή, καθώς από ένα σημείο και ύστερα οι Ολλανδοί έκαναν διαχείριση με την ομάδα του Γιαλτσίν, να μην μπορεί να αντιδράσει με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ο Άγιαξ έκανε το 2/2 μετά τη νίκη κόντρα στη Σπόρτινγκ, ενώ οι Τούρκοι παραμένουν χωρίς βαθμό.

ΑΓΙΑΞ: Πάσφεερ, Μαζραουί, Τίμπερ, Μαρτίνες, Μπλιντ, Άλβαρες, Χράφενμπερχ, Άντονι (71' Νέρες), Μπέργκχαουζ (71' Κλάασεν), Τάντιτς, Αλέγ

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Ντεστάνογλου, Ροζιέ, Σαατσί, Ενσακαλά, Μεράς (73' Βαρντάρ), Ντε Σόουζα, Καραμάν, Ουτσάν (46' Οζιακούπ), Μποζντογκάν, Γιλμάζ (46' Τορέ), Μπατσουαγί

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου του Champions League

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΙΑΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ