ΑΓΙΑΞ

Άγιαξ, μεταγραφές: Πρόταση 12 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα για τον Βλαχοδήμο

Ο Βλαχοδήμος πανηγυρίζει τη νίκη της Μπενφίκα
Ο Βλαχοδήμος πανηγυρίζει τη νίκη της Μπενφίκα PHOTO CREDITS: © 2021 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Ο Άγιαξ έκανε πρόταση 12 εκατ. ευρώ στη Μπενφίκα για την αγορά του Οδυσσέα Βλαχοδήμου αλλά δύσκολα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Έλληνα γκολκίπερ στον "Αίαντα".

Μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, ο Άγιαξ, έχει στο στόχαστρο της τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και τις τελευταίες μέρες είναι σε συζητήσεις με τη Μπενφίκα για την απόκτηση του διεθνή Έλληνα γκολκίπερ.

Ο "Αίαντας" κατάθεσε μάλιστα και επίσημη πρόταση στους Πορτογάλους ύψους 12-13 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό του αλλά δύσκολα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του διεθνή τερματοφύλακα στους Ολλανδούς.

Αρχικά γιατί η Μπενφίκα θέλει περισσότερα χρήματα για να παραχωρήσει τον "Όντι", επίσης θα πρέπει να πειστεί και ο Βλαχοδήμος να αφήσει την Πορτογαλία για την Ολλανδία με τις δύο πλευρές να έχουν ήδη έρθει σε επαφή και να τα έχουν βάλει κάτω.

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες δύσκολα θα προλάβουν τις διαδικασίες με τη μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται την Τετάρτη (31/8) στην Ολλανδία ενώ και η Μπενφίκα δεν έχει βγει ακόμα στην αγορά, επίσημα τουλάχιστον, για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Από εκεί και πέρα πάντα είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον της Λέστερ για τον Έλληνα γκολκίπερ με τη μεταγραφική περίοδο στην Αγγλία να ολοκληρώνεται την Πέμπτη (1/9) και είναι σύνηθες οι αγγλικές ομάδες να προχωράνε σε αποκτήσεις ποδοσφαιριστών στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

TAGS ΑΓΙΑΞ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ