ΑΓΙΑΞ

Άγιαξ μεταγραφές: Αποσύρθηκε από τις συνομιλίες για Βλαχοδήμο, που παραμένει στην Μπενφίκα

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στη διάρκεια του αγώνα Μπενφίκα - Ντιναμό Κιέβου | 18 Αυγούστου 2022
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στη διάρκεια του αγώνα Μπενφίκα - Ντιναμό Κιέβου | 18 Αυγούστου 2022 PRINT SCREEN

Ο Άγιαξ έφτασε μία ανάσα από την απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ωστόσο οι Ολλανδοί αποσύρθηκαν από τις διαπραγματεύσεις και ο Έλληνας τερματοφύλακας θα παραμείνει στην Μπενφίκα εκτός απροόπτου.

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών στην Ολλανδία. Ο Άγιαξ έφτασε μία ανάσα από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ωστόσο έστω και την ύστατη στιγμή το deal δεν επετεύχθη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, ο Αίαντας αποσύρθηκε από τις συνομιλίες, καθώς οι απαιτήσεις της Μπενφίκα δεν εγκρίθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο της ολλανδικής ομάδας.

Σύμφωνα με τα ολλανδικά Μέσα, αρχικά ο Άγιαξ πρόσφερε εννέα εκατομμύρια ευρώ, ενώ φέρεται να τα βρήκε με τον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο έως το 2026. Ωστόσο, οι αετοί της Λισαβόνας ζήτησαν παραπάνω και το deal αναμενόταν να κλειδώσει γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

Ωστόσο, το διοικητικό συμβούλιο του Άγιαξ απέρριψε το ενδεχόμενο να δοθεί έναν τέτοιο ποσό. Έτσι, ο Βλαχοδήμος αναμένεται να παραμείνει στην Μπενφίκα αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, όπως αναφέρει η Ojogo.

TAGS ΑΓΙΑΞ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ