ΑΓΙΑΞ

Άγιαξ: Με πρώτο προπονητή τον Βαλκάνη στα επόμενα δύο ματς

Ο Μιχάλης Βαλκάνης
Ο Μιχάλης Βαλκάνης INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Βαλκάνης θα αναλάβει πρώτος προπονητής του Άγιαξ για τα επόμενα δύο ματς των Ολλανδών καθώς ο Τζον Φαν Σιπ θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για το γάμο του γιου του.

Με τον Μιχάλη Βαλκάνη στον πάγκο θα πορευτεί ο Άγιαξ στα δύο επόμενα παιχνίδια επί ολλανδικού εδάφους καθώς ο Τζον Φαν Σιπ από την πρώτη μέρα που είχε αναλάβει είχε ζητήσει να βρεθεί στο γάμο του γιου του στην Αυστραλία.

Έτσι ο Έλληνας προπονητής ο οποίος είναι εδώ και χρόνια συνεργάτης του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού θα καθοδηγήσει τον "Αίαντα" στα παιχνίδια που έρχονται με Τσβόλε για το πρωτάθλημα την Κυριακή (17/12) και κόντρα στην Έρκουλες για το Κύπελλο Ολλανδίας την Πέμπτη (21/12) εκτός έδρας.

Ο Άγιαξ μάλιστα έκανε γνωστό το γεγονός πως ο Βαλκάνης θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας με μια μίνι συνέντευξη στον Έλληνα τεχνικό.

Μάλιστα σε ερώτηση για το αν του είπε κάτι ο Φαν Σιπ πριν αναχωρήσει ο Βαλκάνης απάντησε: "Καλή τύχη. Μιλάμε ο ένας στον άλλο κάθε μέρα και είμαι σίγουρος ότι θα κρατήσουμε επαφή ακόμα και όταν λείπει. Είναι ξεχωριστό για αυτόν να επιστρέψει για τον γάμο του γιου του, δεδομένης της δύσκολης στιγμής που περνάει. Αλλά ο Άγιαξ είναι επίσης πολύ Έχει δώσει τα πάντα από τότε που είναι εδώ και είμαι σίγουρος ότι οι σκέψεις του είναι ακόμα εδώ".

TAGS ΑΓΙΑΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ