ΑΓΙΑΞ

Άγιαξ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χέντερσον

Άγιαξ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χέντερσον
PRINT SCREEN

Παίκτης του Άγιαξ με κάθε επισημότητα είναι από το βράδυ της Πέμπτης (18/01) ο Τζόρνταν Χέντερσον, με τον Άγγλο διεθνή μέσο να μένει ελεύθερος από την Αλ Ετιφάκ και να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών με τον Αίαντα.

Η περιπέτεια της Σαουδικής Αραβίας κράτησε λίγους μόλις μήνες για τον Τζόρνταν Χέντερσον, με τον Άγγλο διεθνή μέσο (81 συμμετοχές με την εθνική Αγγλίας) να λύνει τη συνεργασία του με την Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ και να επιστρέφει στην Ευρώπη σε κορυφαίο επίπεδο.

Και αυτό γιατί ήρθε σε συμφωνία με έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου, με τον Άγιαξ να δίνει τα χέρια με τον πρώην κάπτεν της Λίβερπουλ και τον παίκτη να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

"Θέλαμε έναν έμπειρο μέσο με αρχηγικές ικανότητες. Λόγω και των τραυματισμών που είχαμε στην ομάδα, ψάχναμε για έναν παίκτη που να μπορούσε άμεσα να βγει μπροστά.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον είναι ένας τέτοιος παίκτης. Τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, ένας ποδοσφαιριστής με τα δικά του χαρίσματα είναι σημαντικός για τους πολλούς νέους παίκτες μας.

Είναι Άγγλος διεθνής και έχει κατακτήσει το Champions League και άλλους τίτλους με την Λίβερπουλ. Είμαι χαρούμενος που είναι εδώ", τόνισε ο Τζον Φαν Σιπ για τον Χέντερσον, που από εδώ και στο εξής θα φοράει τη φανέλα με το Νο 6 στην ομάδα του Άμστερνταμ.

TAGS ΑΓΙΑΞ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ