ΑΓΙΑΞ

Άγιαξ: Ανακοίνωσε 11 κρούσματα κορονοϊού, με 17 παίκτες στη Δανία

Οι παίκτες του Άγιαξ πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχε ο Ζιγές επί της Τσέλσι
Οι παίκτες του Άγιαξ πανηγυρίζουν γκολ επί της Τσέλσι AP PHOTO/IAN WALTON

Ο Άγιαξ έκανε γνωστό πως έντεκα ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και έχει διαθέσιμους 17 ποδοσφαιριστές για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τρίτης (3/11) με την Μίντιλαντ στη Δανία.

Με μόλις 17 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στη Δανία για το παιχνίδι της Τρίτης (3/11) με τη Μίντιλαντ ο Άγιαξ για το Champions League καθώς ο "Αίαντας" ανακοίνωσε πως 11 παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό μετά από σχετικό έλεγχο.

Ο Άγιαξ ενημέρωσε σχετικά την UEFA αλλά δεν έδωσε στην δημοσιότητα τα ονόματα των παικτών που είναι θετικοί, αφού περιμένει και τα επαναληπτικά τεστ ώστε να μην είναι κάποιο που βγήκε αρχικά θετικό και τελικά δεν ισχύει.

Ο "Αίαντας" είναι η τρίτη ομάδα στο ολλανδικό ποδόσφαιρο μετά την Αϊντχόφεν και την Άλκμααρ που παρουσιάζει αρκετά κρούσματα και όλο το ποδόσφαιρο στην Ολλανδία έχει σημάνει συναγερμό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά στο φετινό Champions League που μια ομάδα έχει τόσα κρούσματα καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στα προκριμματικά.

TAGS ΑΓΙΑΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ