ΑΕΚ

Άγιαξ - ΑΕΚ: Sold out το ματς στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα, οι οδηγίες στους φίλους της Ένωσης για τη διέλευσή τους

Άγιαξ - ΑΕΚ: Sold out το ματς στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα, οι οδηγίες στους φίλους της Ένωσης για τη διέλευσή τους
INTIME SPORTS

Η Γιόχαν Κρόιφ Αρένα θα είναι κατάμεστη για το παιχνίδι του Άγιαξ με την ΑΕΚ, με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να δίνει σαφείς οδηγίες στους τρεις χιλιάδες φιλάθλους για τον τρόπο διέλευσης στο γήπεδο.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα για την τελευταία αγωνιστική του Europa League με στόχο να δώσει συνέχεια στην ευρωπαϊκή της παρουσία και μετά τα Χριστούγεννα.

Το βράδυ της Τετάρτης έγινε και η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αυριανού αγώνα, στην οποία μεταξύ άλλων έγινε γνωστό ότι έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια. Παράλληλα δίνονται οδηγίες προς τους τρεις χιλιάδες φίλους της Ένωσης για το πως θα διέλθουν στο γήπεδο.

Όσα αποφασίστηκαν και διευκρινίστηκαν στη σύσκεψη

  • Το αυριανό παιχνίδι είναι sold out, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πωλούνται πλέον εισιτήρια. Ο Άγιαξ έχει διαθέσει τα εισιτήριά του σε φιλάθλους του εγγεγραμμένους στο μητρώο φιλάθλων της ομάδας. Άρα τα εισιτήρια αυτά είναι αυστηρώς προσωπικά και αν εντοπιστεί Έλληνας φίλαθλος να επιχειρεί να μπει με εισιτήριο Ολλανδού, το εισιτήριο θα ακυρωθεί και στον ίδιο θα απαγορευθεί η είσοδος.
  • Η άφιξη στο γήπεδο θα γίνεται ΜΟΝΟ από τις θύρες των φιλοξενουμένων και όχι από διαφορετικά σημεία του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου. Όποιος θελήσει να προσεγγίσει από διαφορετικό σημείο θα απομακρυνθεί από τους υπεύθυνους ασφαλείας.
  • Για την καλύτερη εξυπηρέτησή των φιλάθλων γίνειται γνωστό ότι η γραμμή 54 του Μετρό που οδηγεί από τον κεντρικό σταθμό στο γήπεδο είναι η ΜΟΝΗ που εξυπηρετεί τη συγκεκριμένη διαδρομή. Πρέπει να αποφευχθεί λοιπόν η χρησιμοποίηση άλλης γραμμής.
TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ