ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγγελία για την... ανεύρεση ποδοσφαιριστών η Κέρκυρα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Κέρκυρα EUROKINISSI SPORTS

Μέσω ανακοίνωση της η Κέρκυρα έκανε γνωστό πως θα κάνει δοκιμαστικά για ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν τη νέα σεζόν το ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Η Κέρκυρα τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Football League και το προσεχές διάστημα αρκετοί παίκτες από το υπάρχουν ρόστερ της θα λύσουν τα συμβόλαια τους ώστε να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους.

Για αυτό το λόγο και θέλοντας να βρει ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το ρόστερ της η ομάδα των "Φαιάκων" προχώρησε σε μια κίνηση που δεν έχουμε συνηθίσει... όχι τουλάχιστον σε επίπεδο πρώτων ομάδων.

Η Κέρκυρα με επίσημη ανακοίνωση της στην ιστοσελίδα της καλεί όσους ποδοσφαιριστές θέλουν να βρεθούν σε δοκιμαστές προπονήσεις μετά το τέλος της σεζόν. Μάλιστα η... αγγελία ανεύρεσης ποδοσφαιριστών είναι γραμμένη τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.

Η χαρακτηριστική ανακοίνωση αναφέρει:

"ΗΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑανακοινώνει οτι το διάστημα7 Μαίου – 14 Μαίουθα πραγματοποιήθουν δοκιμαστικές προπονήσεις ποδοσφαιριστών για την στελέχωση της πρώτης ομάδας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν τον ενδιαφέρον τους επικοινωνώντας στοemail [email protected]"

Και:

"KERKYRA FCis announcing that the registration is now open for the upcoming player trials. The trials will be held between May 7th and May 14th. Registration is required under the [email protected]".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ