ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αφήνει περιθώρια παραμονής ο Ιμπάρμπο

Αφήνει περιθώρια παραμονής ο Ιμπάρμπο

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο εξέφρασε εκ νέου την επιθυμία να μείνει στην Ατλέτικο Νασιονάλ, όμως ο προπονητής του δεν φάνηκε αισιόδοξος. Τη λύση της συνιδιοκτησίας προωθεί ο Στραματσόνι.

Η Ατλέτικο Νασιονάλ προκρίθηκε επί της Χιμνάσια Λα Πλάτα στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες και στις 6 και 13 Ιουλίου, θα αναμετρηθεί με τη Σάο Πάολο στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Ωστόσο, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο ενδέχεται να μην συμμετάσχει στα στα δύο παιχνίδια, παρότι το επιθυμεί...

Ο 26χρονος Κολομβιανός επιθετικός δεν αγωνίστηκε στη ρεβάνς του Μπουένος Άιρες εξαιτίας ενός τραυματισμού, όμως ρωτήθηκε για το μέλλον του στο Μεντεγίν. Αυτή τη φορά άφησε μεγαλύτερα περιθώρια για την παραμονή του, σε σύγκριση με τις προ ημερών δηλώσεις του.

"Θέλω να μείνω, αυτή ήταν η αρχική ιδέα μου εάν προκρινόμασταν στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Θα πρέπει να περιμένουμε τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των ομάδων. Τώρα σκέφτομαι μόνο τη Νασιονάλ, που μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναδείξω ποιος είναι ο Ιμπάρμπο και τι μπορεί να κάνει" τόνισε ο Ιμπάρμπο.

Δεν έδειξε την ίδια αισιοδοξία ο προπονητής της Ατλέτικο Νασιονάλ, Ροντόλφο Ρουέντα. “Νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο να μείνει μαζί μας, γιατί τον έχει ζητήσει η ομάδα του και το συμβόλαιο που έχουμε, διαρκεί έως τον Ιούνιο. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τρόπος να μείνει” ήταν το σχόλιο του για την υπόθεση.

Η Κάλιαρι που έχει τα δικαιώματα του, έχει ζητήσει την επιστροφή του την 1 Ιουλίου και προτίθεται να τον πουλήσει, κοστολογώντας τον στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Η πρώτη η οποία την προσέγγισε είναι η Βαλένθια, που προορίζει τον Κολομβιανό για αντικαταστάτη του Φεργκούλι.

Στο μεταξύ, ο Στραματσόνι θέλει τον Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό και έχει μιλήσει για το δανεισμό του, αλλά οι άνθρωποι της Κάλιαρι απέρριψαν την πρόταση. Η προσπάθεια του Ιταλού προπονητή εστιάζεται πλέον στο να πετύχει μία συμφωνία για την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ