ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ

Αφαίρεση 27 βαθμών στον Αχαρναϊκό!

FOOTBALL LEAGUE // ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 
(EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Αχαρναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Ποινή αφαίρεσης 27 βαθμών επιβλήθηκε στην ΠΑΕ Αχαρναϊκός για οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές. Η απόφαση είναι οριστική και η ομάδα του Μενιδίου είναι ένα βήμα από τη διάλυση.

Πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έχει λάβει. Η εγγυητική επιστολή έχει καταπέσει, τα αδέρφια Μελά που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ το απέσυραν και τώρα μια απόφαση που τινάζει στον αέρα τις ελπίδες του Αχαρναϊκού να λάβει μέρος στη Football League χωρίς προβλήματα.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ενεργοποίησε ποινή 27 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα αυτής της σεζόν, καθώς δεν εξοφλήθηκαν οι πρώην παίκτες Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Ψιάνος, Ματσούκας, Λιαπάκης, Μαρής, Τζιώρας, Παπανικόλας και Τζαζίρι. Η προθεσμία των πέντε ημερών παρήλθε και ως εκ τούτου οι βαθμοί αφαιρέθηκαν.

Η απόφαση αυτή είναιοριστικήκαι επί της ουσίας οι «πράσινοι» πρέπε να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι δεν θα συνεχίσουν στην κατηγορία. Αν μέσα σε πέντε μέρες, μάλιστα, δεν εξοφληθούν οι παίκτες, θα τους επιβληθεί νέα ποινή αφαίρεσης άλλων 27 βαθμών. Μετά την εξέλιξη αυτή, εκτιμάται ότι είναι υπερβολικά δύσκολο να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Αν τελικά δεν τα καταφέρει, που είναι και το πιθανότερο σενάριο, η Football League θα συνεχιστεί με 17 ομάδες και για μια ακόμη σεζόν θα υπάρξει πρόωρη αποχώρηση από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Σημειώνεται ότι προ ημερών οι "πράσινοι" τέθηκαν αντιμέτωποι με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο (έχασαν 3-0), ενώ στην πρεμιέρα της Football League νίκησαν 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η απόφαση: "Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση των υπ. αριθμ. 108/2017, 113/2017, 79/2017, 114/2017, 110/2017, 109/2017, 80/2017, 119/2017, 107/2017, αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που έχουν κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία πέντε ( 5 ) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ την εξόφληση των επιδικασθείσων χρηματικών ποινών απαιτήσεων των αιτούντων ποδοσφαιριστών ΜΟΥΣΤΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΨΙΑΝΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΛΙΑΠΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΜΑΡΗ ΜΙΧΑΗΛ, ΤΖΙΩΡΑ ΧΡΗΣΤΟΥ, TAREK JAZIRI, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ ΜΙΧΑΗΛ αντίστοιχα, από την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται είκοσι επτά ( 27 ) βαθμοί σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κ.Ι.Π.Μ., από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ