ΑΕΛ

ΑΕΛ: Τέλος ο Μιλοσάβλιεβιτς, ανακοινώθηκε ο Κούστα

Ο Ραντομίρ Μιλοσάβλιεβιτς στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Ραντομίρ Μιλοσάβλιεβιτς στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε μια αποχώρηση και μια μεταγραφή, καθώς αποχώρησε από τους "βυσσινί" ο Ραντομίρ Μιλοσάβλιεβιτς μετά από 3.5 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, ενώ αποκτήθηκε ως ελεύθερος ο 24χρονος φορ Κριστιάν Κούστα.

Η ΑΕΛ προχωράει γοργά το σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς, ο οποίος θα τον βρει στη Super League 2, καθώς πέραν της πρόσληψης του Γιώργου Λιάγκα στη διοίκηση των "βυσσινί", ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Μιλοσάβλιεβιτς, έπειτα από 3.5 σεζόν στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει μετά από συνεργασία 3,5 ετών, την λύση κοινή συναινέσει του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Ραντομίρ Μιλοσάβλιεβιτς.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ τον ευχαριστεί για όσα προσέφερε στην ομάδα μας αυτά τα 3,5 χρόνια και του ευχόμαστε κάθε ευτυχία στην οικογενειακή και την προσωπική του ζωή".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΣΤΑ

Πέραν της αποχώρησης του Μιλοσάβλιεβιτς, η ΑΕΛ ανακοίνωσε και μια μεταγραφή, καθώς στους "βυσσινί" ανήκει από σήμερα ο πρώην επιθετικός του ΟΦ Ιεράπετρας, Κριστιάν Κούστα, ο οποίος μεταξύ άλλων πέρασε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την μεταγραφή για τα επόμενα δύο χρόνια του 24χρονου σέντερ φορ Κούστα Κριστιάν.

Ο Κούστα Κριστιάν ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και δόθηκε δανεικός σε ομάδες της SuperLeague 2 ( Αιγινιακός 30 συμμετοχές - 4 γκόλ / ΑΕ Καραισκάκης 16 συμμετοχές -3 γκολ ) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στην Σλοβακία (Zeplin Mihalovce Α΄Εθνική 32 αγώνες – 6 γκολ) και την τελευταία χρονιά έμεινε ελεύθερος την τελευταία ημέρα των μεταγραφών από τον ΠΑΟΚ και για να μην μείνει χωρίς ομάδα πήγε στο ΟΦ Ιεράπετρας στην Super League 2 όπου αγωνίστηκε σε 25 αγώνες πετυχαίνοντας 5 γκολ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ