ΑΕΛ

ΑΕΛ: Παρελθόν οι Φραντζέσκος και Κώτσιος

Ο Κώστας Φρατζέσκος από παιχνίδι της ΑΕΛ τη σεζόν 2021-22 | 6 Οκτωβρίου 2021
Ο Κώστας Φρατζέσκος από παιχνίδι της ΑΕΛ τη σεζόν 2021-22 | 6 Οκτωβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Η ΑΕΛ έλυσε τη συνεργασία της με τον προπονητή του συλλόγου, Κώστα Φραντζέσκου και το στενό συνεργάτη του Ηλία Κώτσιο και βρίσκεται σε αναζύτηση νέου τεχνικού.

Παρελθόν από την ΑΕΛ πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα αποτελεί ο Κώστας Φραντζέσκος και ο στενός συνεργάτης του Ηλίας Κώτσιος με τα δύο μέλη του τεχνικού τιμ να λύνουν κοινή συναινέσει τα συμβόλαια τους ενώ πλέον η ομάδα της Λάρισας βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Πριν από λίγη ώρα και παρά τα όσα διαδίδονται από διάφορους «καλοθελητές», λύθηκαν κοινή συναινέσει τα συμβόλαια της ΑΕΛ, τόσο με τον κ. Κώστα Φρατζέσκο, όσο και με τον κ. Ηλία Κώτσιο ο οποίος μετά την αποχώρηση του Φραντζέσκου δεν θέλησε να παραμείνει στο προπονητικό τιμ.

Τόσο ο κ. Κούγιας, όσο και το υπόλοιπο Δ.Σ. της ΑΕΛ, τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή και ποιος ξέρει, αφού ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι μικρός και όλα από την μία μέρα στην άλλη αλλάζουν, μπορεί να ξανασυναντηθούμε.

Πιθανότατα κάποιοι να ήθελαν να μην υπάρχει αυτή η εξέλιξη, αλλά τους υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Κούγιας μαζί με τον Γιώργο Κασιδόκωστα ανακάλυψε τον Κώστα Φρατζέσκο σαν ποδοσφαιριστή και ο κ. Κούγιας ήταν πρόεδρος του την δεκαετία του 1980 στον πανίσχυρο τότε Α.Ο. Βουλιαγμένης με προπονητή τον Κώστα Ελευθεράκη, γενικό αρχηγό της ομάδας τον Γιώργο Γονιό και ποδοσφαιριστές τους νεαρούς τότε Φρατζέσκο, Μπελεβώνη, Μπλέτσα, Τουρσουνίδη και άλλους που έκαναν πολύ μεγάλη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κατακτώντας τότε το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην ενιαία τότε με 300 ομάδες ΕΠΣ Αθηνών".

TAGS ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ