ΑΕΛ

ΑΕΛ Novibet: Με Σίστο και Ενγκόι η αποστολή των βυσσινί για τον Ολυμπιακό, έξω ο Παντελάκης

Ο Πιόνε Σίστο με τη φανέλα της ΑΕΛ Novibet Eurokinissi Sports

Η ΑΕΛ Novibet ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (22/03, 19:00), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της regular season της Stoiximan Super League. Κανονικά συμπεριλήφθηκαν οι Πιόνε Σίστο και Ζουλιέν Ενγκόι, ενώ εκτός είναι ο Επαμεινώνδας Παντελάκης.

Με δύσκολη έξοδο κλείνει η ΑΕΛ Novibet το πρόγραμμά της στη regular season της Stoiximan Super League.

Οι “βυσσινί” φιλοξενούνται στο “Γ. Καραϊσκάκης” από τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Κυριακής (22/03, 19:00) και θα επιδιώξουν να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν εν όψει της έναρξης των playouts μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Μία ημέρα πριν το ματς στον Πειραιά, οι Θεσσαλοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ανακοίνωσαν την αποστολή, η οποία περιλαμβάνει 20 παίκτες.

Σε αυτούς βρίσκονται οι Πιόνε Σίστο και Ζουλιέν Ενγκόι, ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τον Επαμεινώνδα Παντελάκη.

Η αποστολή της ΑΕΛ Novibet αποτελείται από τους: Μελίσσα, Βενετικίδη, Μασόν, Αποστολάκη, Φεριγκρά, Ρόσιτς, Μπατουμπινσικά, Κοσονού, Σουρλή, Πέρες, Ατανάσοφ, Ναόρ, Χατζηστραβό, Σαγκάλ, Σίστο, Τούπτα, Πασά, Γκάρατε, Κακουτά, Ενγκόι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ